Şimdi Ara

[SATILIK] Inno3D iChiLL GeForce GTX 1080 Ti X4 ULTRA RE-UP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum üzerinden 2. el olarak aldım. Kutusu var fakat garantisi yok. Mining çıkması. GPU saat hızı stokta(1980MHz) iken 2 3 saatte bir mavi ekran hatası veriyor oyunlarda. -80 MHz underclock yaparak kullanıyorum(-47MHz). Bu şekilde hiçbir sorun çıkarmıyor. Coil whine gibi herhangi bir gürültü problemi yok. Yük altındayken de oldukça sessiz çalışıyor. Sıcaklığı boştayken ve fanlar %20 güçle çalışırken 30 derece civarı. Tam yükte ve fanlar da %100 güçle çalışırken ise 70-75 derece oluyor maksimum. Genelde 60-65 derece aralığında çalışıyor.(Custom Fan eğrisi kullanıyorum, kasa dibimde değil)

EDIT: Uzun süre sonra kartı tekrar satmak için bu başlığı düzenliyorum. Kartı satmak istediğim fiyat artık revize edilmiştir. 7500TL teklife açıktır.

Kartta hiç bir sorun yok, Up-Scale ile 4K da kullanıyorum. GTA 5 gibi oyunlarda internetteki benchmarklara göre daha performanslı zaten. Buraya cevap veren arkadaşlar paylaştığım Afterburner Alıntısına bakmamışlar muhtemelen. Kart Custom vBIOSlu. 1607den 1700e çıkmıyor-> 1940MHz civarında. Yapılan underclock Custom vBIOS için yapılıyor. Limitleri zorlarsanız 2000MHz+'de kullanabiliyorsunuz fakat kart gerçekten ısınıyor.

Velhasıl Kelam kart ölü değil, gidici değil. Tekliflere açığım.

Merak ettiğiniz soruları özel mesaj veya konunun altına yazarak sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugureis -- 22 Mart 2021; 1:42:20 >

• Kısacası miningten dolayı her an elininizde patlayabilirim diye sinyal veren bir karta 3250 TL mi vermemizi istiyorsunuz?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 14 Mayıs 2020; 21:53:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dürüst olmanız güzel. Ancak zarar görmüş kart için sağlam kart fiyatı istemeniz doğru değil. İstediğiniz fiyata bilinen firmaların kartları gidiyor. "iChiLL" ? ilk defa duydum. Fiyata ciddi revize şart..
  • AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt
    patlamış zaten mavi ekran veriyormuş
  • Kredi kartlı fiyatı nedir hocam? mavi ekran veren bir cihazın fiyatı neden bu kadar yüksek? piyasa fiyatlarını şişirmek için mi?
  • Cihazı 1.5 2 yıl önce aldım. Aldıktan 3 ay sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. O zamandan beri bu şekilde kullanıyorum. Fiyatı şişirmek için yazmıyorum. Gerçekten almak isteyenler için fiyatta yardımcı olurum.
  • Fiyat konusunda kartın durumuna Göre bir düzenleme yapılması gerek bencede. Bu fiyata zaten sorunsuz kartlar var piyasada ve markalı bilindik kartlar bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kaca aldiginizi bilmiyorum ama sirf zarar etmemek icin bu fiyati koymaniz cok yanlis, ayni fiyatta evgalar var ve miningten dolayi patlamis bir karti bu fiyata satabileceginizi dusunmuyorum. Ciddi bir indirime gitmeniz gerekiyor eger gercekten satmakta kararliysaniz.
  • Garip gercekten mavi ekran donanim hatasi veren bir kart icin 3250 tl vermek ne cesaret Yarabbim

• Gayet güçlü bir kart, bence elinizde kalana kadar siz kullanın, başkasının da canı yanmasın. Ki almak isteyen de bayağı bir düşük fiyat isteyecek sizden. Ayrıca inno3d gayet sağlam bir firmadır, bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz196 -- 14 Mayıs 2020; 23:37:47 >
  • .Haywire. kullanıcısına yanıt
    fiyat yüksek.inno iyi markadır sadece ülkemizde pek bilinmez bildiğin markalardan daha güçlü modelleri var.
  • 2000 anca o da risk aslında, patlamış kart.

• quote:

Orijinalden alıntı: türkerrr

fiyat yüksek.inno iyi markadır sadece ülkemizde pek bilinmez bildiğin markalardan daha güçlü modelleri var.
    Ichill'i marka sandım ben yahu. Inno'yu biliyoruz yoksa :)
    konudan bağımsız ama hocam severek seni takip ediyorum herkesin 2. el konusu altında bir yorumun var bu ilan için demiyorum ama 1TL ilan olsa bile oraya o para etmez yazabilirsin çok tehlikesin çok
  • nothingtodeclare kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var hocam herkesin değil, saçma fiyat istediğini düşündüklerimin altında fiyat yorumum var. Yoksa diğer yorumlarım üslup, kullanılan ifade ya da tespit içindir. Şimdi sen söyle, rx 580 e 1600 1800 fiyat çekene, normal bir ps4 hesabına 4000 TL fiyat biçene, açıp bir ay dahi olsa kullanıp şu anki sıfır fiyatıyla neredeyse aynı fiyatı isteyene bu fiyat çok değil mi diye yorum yapılmaz mı? Bak bu kart da bu by by diyor, yük altında %100 fanda 70 üstü sıcaklık nedir. Gidiyor işte besbelli. Benim test ettiğim kartlarda (5 6 tane farklı kartım olmuştur toplam) yük altında %60 fan gördüm en fazla.

Sevgiler benden, uslubu bozmadan her türlü yoruma açığım. Herkese iyi günler dilerim. Satış yapan arkadaşa da kolaylıklar dilerim.

• Forumdan kimden aldınız? Bu durumunu bilerek ni aldınız yoksa dolandırıldınız mı?

İroniydi dediğimi anlamışsınızdır muhakkak espiri içerikliydi ama sizin yanıldığınız bir konu var herkes istediği fiyattan ilan açma özgürlüğüne sahip isterse 10K yazar ilanlara girip yorum yazmanın bana göre saçma olduğunu belirtmek isterim ama sizinde tarzın bu demekki saygı duyuyorum . Unutmamak lazım sadece piyasa serbest adamlar isterse uçuk rakam yazar alan alır almayan almaz . Neyse arkadaşın konusunu kirletmeme gerek yok . İyi günler dilerim hocam size .
    Konu sahibinede hayırlı satışlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRQN kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam dolandırılmadım. Ürünü elden almıştım zaten gerekli testleri yapıp. Aldıktan 3 ay sonra belirdi bu sorun. Aldığım kişi bu kartın x3 ve x4 modelinden karışık şekilde 30 40 tane satmıştı. Forumdan alan diğer insanların şikayet konularına falan da denk gelmedim şu zamana kadar. Elektronik biraz şans işi.
  • Sıcaklık değerleriyle alakalı olarak şunları söyleyebilirim. Antalya'da oturuyorum. Şuan hava sıcaklığı 40 dereceye yakın. Bilgisayarın olduğu odada klima olmadığı için ve hava soğutma olduğu için tam yükte 70 derecenin normal olduğunu düşünüyorum. Kışın zaten 60 derece civarında çalışıyor.
  • Son olarak asıl önceliğim daha güncel bir ekran kartına sahip olmak için 5700XT ile takas. 5700XT satıcıları da 3 4 ay önce 3000 liraya aldıkları kartı şuan 2. el olarak 3500 liraya sattıkları için bu fiyatı belirledim. Aklımdaki 5700XT'nin orta üst bir modeli ile bu kartın üzerine 250 300 lira verip takaslamaktı. 5700XT fiyatları 3000 lira olsa ben de bu kartı 2700'e satardım emin olun. Kartın performansından memnunum söylediğim gibi sadece güncellemek istediğim için bu ilanı açtım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.