< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
[SATILIK] Inno3D iChiLL GeForce GTX 1080 Ti X4 ULTRA RE-UP (2. sayfa)
-
-
-
Hocam istediğiniz fiyatı yazarsınız tabii ki amacım ilanı baltalamak değil, kartın kusurlarını da açıkça belirtmişsiniz dürüstlüğünüz için ayriyeten teşekkür ederim ancak siz olsaydınız aynı fiyata tamamen normal bir kart varken, bu kartı mı tercih ederdiniz yoksa diğerini mi ?
-
Oc yapamayıp üstüne undervoltage çalıştırabileceğim kart için 7500 lira para ödeyeceğim öyle mi? Bu forumun modları yorumlara ceza yağdırıyor da böyle saçma sapan ilanlara neden el atmıyor anlamadım?
Fiyat takibi yapmak çok mu zor? -
Arkadaşlar hala okumadan cevap yazıyorsunuz, kartın stok hızı MHz 1700, elimdeki VBIOS ile kart 1980MHz de çalışıyor. Anlamıyorsanız gereksiz yorum yapmayın. Overclock kapasitesi düşük yazıyor ilanda anlayabileceğiniz düzeyde söylemek gerekirse;
Kart Sağlam, Kart Modifiyeli, Kart Hızlı, Kartlar birlikte güçlü.
Gördüğüm en düşük fiyat 7750TLidi. Onunda altında fiyat verdim.
Kimse undervolttan bahsetmedi nereden çıktı undervolt?
Hocam yanlış yazdınız galiba %100 fan yükü derken ciddi misiiz, kısa bir süreye kadar 12 yıllık ve güvenlik bandı açılmamış (bakım yapılmamış) blower tipi tek fanlı hd 5870 kullanıyordum fan %50 deviri geçmiyordu. Halbuki ichill oldukça üst segment bir üründür tasarım ve soğutma olarak, enteresan.
Fiyat konusunda ise yorumum bile yok, no comment bir ilan Sanırım diğer ilanlara tepki mahiyetinde açtınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassinchn47 -- 26 Mart 2021; 21:2:7 > -
Sanırım yazdığım cümleler içerisinde custom vBIOS ve custom fan eğrisi yazısını okumadınız. 250MHz daha yüksek frekansta çalışıyor yazdım. Her yoruma açıklama yapmaktan sıkıldım artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X