Şimdi Ara

[SATILIK] Inno3D iChiLL GeForce GTX 1080 Ti X4 ULTRA RE-UP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de antalyadayım, şehirdaşız :) sıcaklık değil de fanın %100 çalışması bence soru işaretiydi. Sanırsam normalde kendini 70 civarı sıcaklığa %60 gibi bir hızdayken sabitleyeceğini düşünüyordum. Ancak kullanmadım, sadece başka marka model kartlardaki tecrübem bu yönde oldu. İyi satışlar dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fan eğrisini kendim ayarladığım için fan %100'de çalışıyor. 1080P monitör kullanıyorum şu an ve advanced scaling ile yüksek çözünürlüklerde renderlayıp oyunları o şekilde oynuyorum. Burada yazmış olduğum değer CSGO ya da LOL gibi oyunlarda 70 derece değil. Sea of thieves, Rust gibi oyunlarda bu değerlere ulaşıyorum. Ayrıca kart ile video kaydı aldığım bir sürü oyun var, onlarda da Afterburner ile OSD değerlerini görebiliyorum. Ölecek ya da ölmüş durumdaki bir kartı alıp da buraya bu fiyata yazmam. -80MHz underclock değeri de boostsuz -80 değil. Her BSOD veren donanım ölüyse anakartınız 3200MHz RAM ı desteklemedi diye RAM'leri iade edin o zaman. Uygun şekilde kullanıldığında sorun yaratmadığını açıkca görebildiğiniz halde ölmüş demek de garip.

[SATILIK] Inno3D iChiLL GeForce GTX 1080 Ti X4 ULTRA RE-UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugureis -- 16 Mayıs 2020; 0:25:7 >

• 7500 lira verip sorunsuz kart almak varken yarın ne olacağı belli olmayan karta 7500 istemekte ayrı bir kafa yapısı.

• Hocam istediğiniz fiyatı yazarsınız tabii ki amacım ilanı baltalamak değil, kartın kusurlarını da açıkça belirtmişsiniz dürüstlüğünüz için ayriyeten teşekkür ederim ancak siz olsaydınız aynı fiyata tamamen normal bir kart varken, bu kartı mı tercih ederdiniz yoksa diğerini mi ?

• Oc yapamayıp üstüne undervoltage çalıştırabileceğim kart için 7500 lira para ödeyeceğim öyle mi? Bu forumun modları yorumlara ceza yağdırıyor da böyle saçma sapan ilanlara neden el atmıyor anlamadım?

Fiyat takibi yapmak çok mu zor?
  • Arkadaşlar hala okumadan cevap yazıyorsunuz, kartın stok hızı MHz 1700, elimdeki VBIOS ile kart 1980MHz de çalışıyor. Anlamıyorsanız gereksiz yorum yapmayın. Overclock kapasitesi düşük yazıyor ilanda anlayabileceğiniz düzeyde söylemek gerekirse;

Kart Sağlam, Kart Modifiyeli, Kart Hızlı, Kartlar birlikte güçlü.

Gördüğüm en düşük fiyat 7750TLidi. Onunda altında fiyat verdim.

Kimse undervolttan bahsetmedi nereden çıktı undervolt?

• Hocam yanlış yazdınız galiba %100 fan yükü derken ciddi misiiz, kısa bir süreye kadar 12 yıllık ve güvenlik bandı açılmamış (bakım yapılmamış) blower tipi tek fanlı hd 5870 kullanıyordum fan %50 deviri geçmiyordu. Halbuki ichill oldukça üst segment bir üründür tasarım ve soğutma olarak, enteresan.

Fiyat konusunda ise yorumum bile yok, no comment bir ilan [SATILIK] Inno3D iChiLL GeForce GTX 1080 Ti X4 ULTRA RE-UP  Sanırım diğer ilanlara tepki mahiyetinde açtınız [SATILIK] Inno3D iChiLL GeForce GTX 1080 Ti X4 ULTRA RE-UP 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassinchn47 -- 26 Mart 2021; 21:2:7 >
  • Sanırım yazdığım cümleler içerisinde custom vBIOS ve custom fan eğrisi yazısını okumadınız. 250MHz daha yüksek frekansta çalışıyor yazdım. Her yoruma açıklama yapmaktan sıkıldım artık.

• sugureis kullanıcısına yanıt
    Kartınızda vida gevşekliği gibi bir sorun olabilir, ben GTX 980 ile 240 mhz core + 350 mhz memory oc yaparken %40 fan devrinde 65 dereceyi görmüyordum kontrol etmekte fayda var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.