Merhaba arkadaslar. Cok memnun oldugum ve icimi acita acita satmaya karar verdigim iPhone 4 16 GB telefonumu satiyorum. Su an 4.3 jbsiz kullaniyorum isteyen arkadasa downgrade yaparak jbli bir sekilde verebilirim. 40 hafta uretimi cihaz ve anten sorunu hic yasamadim, alacak arkadasla test edebiliriz isterse. Vodafonedan Kasim ayinda aldim aldigim gibi kilifta daha sonra ise ekrankoruyucu ve kasa icinde tasidim yane uzerinde tek bir cizik dahi yok. Maddi sıkıntidan satiyorum arkadaslar isteyen var ise pm ile ulassin en kisa zamanda cevap verilecektir ayrica takas dusunmuyorum arkadaslar lutfen takas icin mesaj atmayin. Bir miktar pazarlik payi vardir full aksesuar ve kutusu ile birlikte 1700 Tl istiyorum nakit olmasi tercihimdir resimlerinide en kisa zamanda ekleyecegim
Burda bu konuyu açamazsın DH dükkan açıp 2. el forumunda yazabilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Burda bu konuyu açamazsın DH dükkan açıp 2. el forumunda yazabilirsin...
Cepten giriyorum hocam baktimda bulamadim pcye gecip oyle acarim o halde
kaca verion onuyaz da olesil
Pehh ilk çıktığındaki satış fiyatı 1700 TLydi bulunmaz hint kumaşı mübarek ikinci elini 1700 e satıyor adam.
sıfırı 1.650 den başlıyor...
2.el nasıl 1700 olur ilginç.
quote:
Orijinalden alıntı: carnador
sıfırı 1.650 den başlıyor...
2.el nasıl 1700 olur ilginç.
karaborsa, hiç bir yerde yok telefon, var ama yok diyeyim..
ben aralıkta aldım, 1 600e , şuanda (mart ayında yani) yine 1 600den 5 kişi istedi telefonumu
fiyatı gayet güzel kardeşm. simfree yurt dışıları adamlar 1500 e satıyor. Hiç pazarlık bile yapma bence...
Hocam internette 1 haftalik arastirma yaparak bu fiyati belirledim ikinci el tr ici 40 hafta uretimi anten sorunlu fiyati 1600 1700 civari. 1500e unlock beklersen var acilmamis jelatinde acilmis kullanilmamis ise 1300 1500 arasi kullanilmissa kullanimina gore 1200 1500 arasi kullanilmis ip4 16-32 GB tr cihazi 1450-2200 tl arasi sahibinden.com kaynak
Fiyat gayet normal beyler garantili cihaz satiyor arkadas meraklisi cok alan cikar bana sorsaniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme