Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Keychron K2 V2 Mekanik Klavye 20 günlük Satın Al 29 Eylül 2022 12:08 1 1 Satılık Keychron K2 V2 Mekanik Klavye 20 günlük Arkadaşlar ürünü 20 gün önce aldım. Faturası mevcuttur. K2 Versiyon 2 dir yani son modeldir. HB den alındı. Şuanda artık satışta değil çünkü stok bitmiş. Keychron klavyeler arasında alınabilecek en kullanışlı ve fiyat /performans ürünüdür.Satma sebebime gelirsek, çalışma odam ile 2 yaşında oğlumun yatak odası yanyana ve evimizin odalar arasındaki yalıtımı çok çok yetersiz olduğu için, öksürseniz yan odadan sanki dibinizde öksürülmüş gibi duyuluyor. Bu sebeple klavyeyi oğlan uyurken kullanamıyorum, ses direk yan odaya geçiyor. Klavye bildiğiniz üzere diğer mekanik klavyelerde de olduğu gibi sesli çalışan bir yapıya sahip ve bu yaş grubu çocukların uykuya dalması bir dert, uyanması ayrı bir dert. Tık sesine uyanınca da mecburen klavyeyi kullanamaz hale geldim. Durumun kısa özeti budur. Klavye zaten 20 günlük olduğundan temizliğinden vs bahsetmeme gerek yok. Hiçbir problemi yoktur. 2 yıl ithalatcı firma tarafından garanti altındadır. Fatura ve kutu eksiksiz olarak teslim edilecektir. Ürün beyaz renk aydınlatmalı olan modeldir ve Versiyon 2 dir yani yeni modeldir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Ağustos 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Silinebilir [SATILDI] Bang Olufsen H95 Açık Kutu TR Cihazı ANC de son nokta.. PS5 Diskli versiyon + 2 kol + Steel Series Kulaklık SIFIR GIBI IPHONE 11 128 GB YURTDIŞI KAYITSIZ