Şimdi Ara

Satılık Kırılmayan Model Sorunsuz-Kutulu Nintendo Switch 2000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Kırılmayan Model Sorunsuz-Kutulu Nintendo Switch 2000 TL

Elimde kutusu bulunan bir adet Switch var. Yanında elde taşımak için çantası da mevcut. Ürünün ikinci sahibiyim. İlk sahibi pek oyun oynamamış. Ben de Mario Maker 2ile Zelda oynadım.

Joyconlarda herhangi bir sorun mevcut değil. Ekranının solunda resimde de görebileceğiniz küçük bir çizik mevcut. Faturası bulunmakta.

İlk sahibinden alırken faturanın arkasına kendisinden aldığıma dair yazı yazıp imzalatmıştım. Aynı şekilde gönderirken xx.xx.xxxx tarihinde xx xx xxxx. TL'YE satılmıştır yazar, imzalar ve gönderirim.

Cihazda Mario Maker 2 bulunmakta. Hesap kendimin fakat alıcıya hesabı da teslim edeceğim.

Takas mevcut değildir. Isparta'da elden teslim edebilir, evimde denetebilirim. Diğer illere havale sonrasında kargolarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Forum dışına satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.