Şimdi Ara

SATILIK KISMEN ARIZALI ZOTAC 8800GT AMP 20 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    KART FIRINLANMIŞTIR.KART ÇALIŞIYOR FAKAT GÖRÜNTÜ GELMİYOR.

Fiyat:40 tl > 30 tl > 20 tl

Sadece fanı 15 tl eder pazarlık yok
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erman -- 10 Mayıs 2011; 19:22:04 >

• Garantisi devam ediyorsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Garantisi devam ediyorsa alabilirim.

Hocam sizde Aynştayn potansiyeli gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erman

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Garantisi devam ediyorsa alabilirim.

Hocam sizde Aynştayn potansiyeli gördüm

Çaktırmayım dedim ama çok belli oldu herhalde.

• Bence siz o karti firina verin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Bence siz o karti firina verin...

Üstüne susam'da atsın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: josekutinyo

quote:

Üstüne susam'da atsın mı

bence ciddi ciddi dedi bunu ve haklı bu konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: josekutinyo

quote:

Üstüne susam'da atsın mı

bence ciddi ciddi dedi bunu ve haklı bu konuda

Sanırım deniycem.Gözümü karartmamın zamanı geldi

• Forumda bir arkadaşımız nasıl yapılacağı ile ilgili video çekmişti araştır gerçekten işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

Forumda bir arkadaşımız nasıl yapılacağı ile ilgili video çekmişti araştır gerçekten işe yarıyor

+1 susamıda dalga gecenlerın ustune atarsın artık
  • Konuyu buldum işte

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm

Bak izle ve uygula
  • Ram ve çekirdek frekanslarını düşürüp de deneyin, olmadı fırına verin.
  • Fırına verdim kart çalışıyor fakat görüntü gelmiyor.Kart satılık almak isteyen olursa
  • quote:

Fırına verdim kart çalışıyor fakat görüntü gelmiyor.Kart satılık almak isteyen olursa

artık çalışıyor denemez.... bu fiyattan da çok çok zor satarsın fırınlanmış kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Fırına verdim kart çalışıyor fakat görüntü gelmiyor.Kart satılık almak isteyen olursa

artık çalışıyor denemez.... bu fiyattan da çok çok zor satarsın fırınlanmış kartı

Ozman fiyatı revize edelim
  • zamanında benimde XFX 8800GTX kartım aynıydı çalışıyor ama görüntü yoktu. Kartın soğutucusunu söktüm ve tinerli diş fırçası ile kartı iyice temizledim. Yeniden macunladım ve soğutucusunu taktım. kart çalıştı görüntüde geldi ama bu seferde aşırı ısınıyor ve en fazla 20 dk sonra reset attırıyordu. Durumu bir arkadaşıma anlatmıştım kendisi HP'de teknik personeldi kartın soğutucusunu söküp fırına atmamı söylemişti 200 derecede yaklaşık 20 dk kadar beklettim. fırından çıkınca 1 saat soğusun diye bıraktım ve montajladım. Karto montajladığımda cidden harika sonuç almıştım. yaklaşık 3 ay kullandım sorun çıkarmadı sonra kartı gittigidiyor üzerinden makul bir değerde satmıştım. Kartı alan kişi forumda beni biliyor olmasına rağmen hiç aramadı demek ki ondada sorun çıkarmadı. ama erman senin kartın beyin ölümü gerçekleşmiş sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

zamanında benimde XFX 8800GTX kartım aynıydı çalışıyor ama görüntü yoktu. Kartın soğutucusunu söktüm ve tinerli diş fırçası ile kartı iyice temizledim. Yeniden macunladım ve soğutucusunu taktım. kart çalıştı görüntüde geldi ama bu seferde aşırı ısınıyor ve en fazla 20 dk sonra reset attırıyordu. Durumu bir arkadaşıma anlatmıştım kendisi HP'de teknik personeldi kartın soğutucusunu söküp fırına atmamı söylemişti 200 derecede yaklaşık 20 dk kadar beklettim. fırından çıkınca 1 saat soğusun diye bıraktım ve montajladım. Karto montajladığımda cidden harika sonuç almıştım. yaklaşık 3 ay kullandım sorun çıkarmadı sonra kartı gittigidiyor üzerinden makul bir değerde satmıştım. Kartı alan kişi forumda beni biliyor olmasına rağmen hiç aramadı demek ki ondada sorun çıkarmadı. ama erman senin kartın beyin ölümü gerçekleşmiş sanırım

ben 190 derece 7 dk tuttum

bunu 4 adet karta yaptım bir türlü olmadı

aha 2 tanesini de kargo dahil 30 a verdim

http://forum.donanimhaber.com/m_44427063/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44427063

• quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

zamanında benimde XFX 8800GTX kartım aynıydı çalışıyor ama görüntü yoktu. Kartın soğutucusunu söktüm ve tinerli diş fırçası ile kartı iyice temizledim. Yeniden macunladım ve soğutucusunu taktım. kart çalıştı görüntüde geldi ama bu seferde aşırı ısınıyor ve en fazla 20 dk sonra reset attırıyordu. Durumu bir arkadaşıma anlatmıştım kendisi HP'de teknik personeldi kartın soğutucusunu söküp fırına atmamı söylemişti 200 derecede yaklaşık 20 dk kadar beklettim. fırından çıkınca 1 saat soğusun diye bıraktım ve montajladım. Karto montajladığımda cidden harika sonuç almıştım. yaklaşık 3 ay kullandım sorun çıkarmadı sonra kartı gittigidiyor üzerinden makul bir değerde satmıştım. Kartı alan kişi forumda beni biliyor olmasına rağmen hiç aramadı demek ki ondada sorun çıkarmadı. ama erman senin kartın beyin ölümü gerçekleşmiş sanırım

Aynen hocam benim kart bitkisel hayata girdi malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erman -- 8 Mayıs 2011; 22:58:48 >

• Son fiyat 20 tl güncelllll
  • tarafımdan alınmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.