Şimdi Ara

SATILIK LEVEL 55 TEMPLAR PERENTO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <Archon Brigade General's Greatsword> +15 with silence godstone, Archon Brigade General Armor Set all +10 with crit +17 and attack +5 manastones , <Stately Chain Coliseum Champion's Hood> , <Archon Brigade General's Corundum Necklace>, <Archon Brigade General's Leather Belt>, 2 x <Archon Brigade General's Corundum Earrings> , 2 x <Archon Brigade General's Corundum Ring> , <Dragon Deity General's Warhammer> +10 with vidars(paralyzes) godstone ( best warhammer for templar in game ) , <Noble Steel Coliseum Champion's Shield> , <Noble Steel Coliseum Champion's Shield> +4 , Noble Coliseum Champion's set for resist set with all socket mr+14 , 1 x silence godstone (sealable) , <Noble Crusader's Wings> , Fenris title , Archon Primus Pilus's Set +10 ,many manastones : 131 x <Manastone: Crit Strike +17> , 366 x <Manastone: Magic Boost +27> , 194 x <Manastone: Resist Magic +14> , 70 x <Manastone: Attack +5>, 73 platinium medals , 38259 <Crucible Insignia> , 2416 <Courage Insignia> , craft: weapon master : 503 , alchemy : 399 , cooking 452 , aethertapping 499, essencetapping 441 , all defense stigmas and all attack stigmas , 12 x , 3 x , attack 811 critstrike 752 accu 2486 hp 12837 without skills , red diabol pet , aqua griffo pet , worg of the that pet, watchful ailu pet and many pets , total ap nearly 650.000 , nearly 2000 major divine life serum and many items ……..aynı hesapta ec setli level 55 gladyatorde vardır.

• Vay masallah Hayirli satislar...

Bu arada manastonelar ne oyle
  • eyv saolasın
  • Karakterin remini koysan daha albenili olur sanırım.
  • özelliklerini yazdım resime gerek görmedim
  • karakterin Asmodianmı Elyosmu?
  • asmo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiat olarak ne düşünüyorsun?
  • Hayırlı satışlar , çok karışık olmuş mesaj okuyamadım. Biraz daha düzenlerseniz , belki daha fazla kişiye hitap etmiş olabilirsiniz.
  • sonosmanlı sanırım :D
  • :) tek Sonosmanlı mı var kardeş o itemlerde :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XSHADOWX -- 26 Mart 2012; 23:54:29 >
  • ++
  • fiyatını alabilirmiyim mümkünse genel halini gösteren bir resim
  • char serverda tek emsali yok :) tek olmak istiyorum adam kesmek istiyorum diyenlere hatta adamlar kesmek istiyorum diyenlere şiddetle tavsiye edilir hayırlı satışlar

!!!up!!!
  • eyv kardeşim kimsin bilmiyorum ama iltifatlarından dolayı tşkrler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XSHADOWX -- 27 Mart 2012; 0:22:44 >
  • +++
  • Birlikte pvp yaptığımız günleri özlüyorum gerçekten. Karakterde sahibide dört dörtlük, hayırlı satışlar.
  • eyv kardesim dostlugumuz baki
  • solo instance hmm bring it on.. UP
  • +++++
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.