Şimdi Ara

Satılık LG 106cm / 42' Smart Led Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık LG 42LF580N modelli 106cm / 42" Smart Led Televizyonum Teknosa faturalı 10 ay oldu daha alalı, ev değişikliği sebebiyle satmak istiyorum cihazı. dahili wifi, smart tv özellikleri var. dahili uydu alıcısı yok. duvara asma aparatıyla beraber verilecektir. ayaklarını en başta takmadıgımız icin bulamadık cünkü.

özellikleri linkten daha detaylı inceliyebilirsiniz.

Fiyat :1250 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba

ürün artık satılmayan üretilmeyen ve satıldığı dönemde 1384TL'ye alıcı bulan bir ürün :http://www.bimeks.com.tr/urun/148458/lg-42lf580n-106-ekran-full-hd-smart-led-monitor.aspx#specs
    Ayrıca TV değil monitör olarak geçiyor. Bu nedenle fiyatı revize etmeniz bence daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacan46

Merhaba

ürün artık satılmayan üretilmeyen ve satıldığı dönemde 1384TL'ye alıcı bulan bir ürün :http://www.bimeks.com.tr/urun/148458/lg-42lf580n-106-ekran-full-hd-smart-led-monitor.aspx#specs
    Ayrıca TV değil monitör olarak geçiyor. Bu nedenle fiyatı revize etmeniz bence daha mantıklı

şuan varda biz mi bilmiyoruz o zamanlarla suan dolar farkı epey bi var suan ürün olsa linkteki gibi 1500 e giden bir ürünki aynı ayarda bu fiyata lg cihaz alabiliyorsanız saygılar diliyorım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trackler -- 21 Eylül 2016; 21:23:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 yıl önce 2015 üretim lb580 serisini teknosadan 1000 tlye almıştım
    Sırf forum ortamı olduğu için bu fiyatı çekiyorlar. Yoksa 2. el 500 TL verir televizyoncular

• Sanalpazar da ilan açıyor musunuz en son ne olur. Ayaklarının bulunabilme ihtimali var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.