Arkdaşlar cihazım G3 D852 olan modeldir. Telefonu 2016 yılı haziran ayı gibi almıştım. Cihaz yurtdışı cihazdı ama kesinlikle replika değil. (Yurtdışı olduğu için orjinal şarj cihazı ve kulaklığı gelmedi. Şuan için bende şarj cihazı ve kulaklığı yok. Kozmetik olarak biraz yıpranmış ama kullanıma engel herhangi bir sıkıntısı yoktur. Arada wifi ile kullanıp oyun oynuyorum canavar gibi.)
Root yapayım derken hardbrick oldu daha sonra yaptırdım cihazda amerika room vardır.(T-Mobile bilen bilir).
Daha sonra imesi düştü. Telefonda şebeke yok (Yani arayınca ulaşılamıyorsunuz, mesaj gelmiyor) ancak internet full hız çekiyor. Bu nasıl iş bende anlamadım :)
Cihazda imei problemi hariç tek bir hata eksik yoktur. Sorunsuz sıkıntısız çalışıyor Türkiyeden daha önce güncelleme aldı ve şuan 6,0 Android yüklü.
Cihaz 32 Gb lık modeldir ve 3 Gb ram vardır. Ben telefondan gayet memnundum fakat telefonun imei düşünce iphone'a geçtim ve şuan boşta durmaktadır.
Cihaz ile birlikte 1 yedek batarya(Orjinal LG değil ama Lg nin orjinal bataryasından daha çok şarjı gidiyor) toplamda 2 batarya, Siyah bir slikon koruyucu göndericem.
Ürünün resimlerini akşam ekleyecem. Resimde ne görüyorsanız o haliyle gönderilecek. Lg G3 Kutusu, toplamda 2 batarya, 1 adet slikon koruyucu(Siyah)
Cihaz için istediğim fiyat : 500 TL dir.
Lütfen konu baltalamak için yazmayınız. Biraz fiyatlara bakarsanız sırf ekranın bile 200 Tl gibi rakamlara satıldığını görebilirsiniz.
Her türlü sorunuzu pm den sorabilirsiniz.
TAKAS : Fiyat olarak denk internet ihtiyacını karşılamalık Laptoplar ile olur.( Laptopta aradığım özellik HP olmasın, sağlam temiz bir cihaz olsun. Gerekirse üste biraz para da berebilirim ama 500 TL fark istemeyin ona göre tekliflerde bulunun lütfen. Anlayışınız için teşekkürler
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.