Şimdi Ara

SATILIK MACBOOK AIR mid2013(A1466) ve mid2011(A1369) PARCALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook air 2013 A1466 bilgisayarima su döküldü ve bu nedenle artık tam anlamıyla çalışmıyor. Sorunsuz çalışan patçalarını satıyorum. Ihtiyacı olanlar ozel mesaj ile ulaşırsa whatsapp tan resim gönderirim.

Bilgisayar şu an şarj adaptörü takılıyken ve monitöre bağlıyken çalışıyor sorunsuz olarak. Anakartı yani logic boardu servise verdim back light chip ve charging çipi değiştirdiler ancak sonuç alınamadı. Masaüstü bilgisayar gibi kullanıyorum şu an.

Test edip satışa çıkarttığım parçalar.

Lcd Ekran (Kasasıyla beraber) Monitöre su gelmedi vr monitör işlem görmedi. Eskiden oluşan köşesinde ufak bir darbesi var. Almak isteyenlere resim atarim. Monitörü söküp başka macbook airda denedik problemsiz çalışıyor. FİYAT: SATILDI

Bataryası: Pile tıklayınca durumu normal olarak görünüyor. Bende tam şarj sonrası 5saat civarı rahatlıkla götürüyor. Döngü sayısı 885. FİYAT: 120 TL (Mid2011 macbook 13 air'dan çıkma)

128GB pci SSD harddisk: Problemsiz çalışıyor testleri yapıldı FİYAT: 250TL (Mid2011 macbook 13 air'dan çıkma)

Trackpad: Problemsiz FİYAT: 100TL (Mid2011 macbook 13 air'dan çıkma)

Trackpad flex kablo: Fiyat 40TL

Klavye + Üst Kasasıyla beraber (Türkçe Q): 100 TL
    Alt kasa kapağınıda veririm isteyene ancak vida girişlerinden bazıları yalama olmuş durumda

Cpu Fanı: 30 TL

Hdd flex cable (i/o cable) : 40 TL

wifi / bluetooth card: 50 TL

i/o board: 100 TL (Hem 2013den çıkmanınki hem 2011 inki)

Sıfır kullanılmamıs megsafe 2 45w adaptör. (Yeni macbook air aldım içinden çıkanı açmadan satıyorum) FİYAT: 250TL

Fiyatları görüşürüz yine alacak arkadaşlarla. Get vs her şekilde satış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_bt -- 6 Aralık 2017; 10:41:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya için pm atıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.