Şimdi Ara

Satılık Mavi Renk DSi XL(CFW'li) + Taşıma Çantası + 8Gb SD Kart + Şarj Aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Mavi Renk DSi XL(CFW'li) + Taşıma Çantası + 8Gb SD Kart + Şarj Aleti

Old 3DS aldığım için bunu satmaya karar verdim. Üzerinde ufak tefek kılcal çizikler haricinde çizik yok diyebilirim. CFW işlemini kendim yaptım. İstediğiniz oyunu SD karta atıp oynayabilirsiniz. Ayrıca CFW'yi kendim yaptığım için Nand Backup dosyalarını yedekledim. Alan kişiye bu dosyayı da gönderebilirim. CFW kaldırmak isterseniz istediğiniz zaman bu Backup ile kaldırabilirsiniz. Taşıma çantasının dışındaki kaplamada aşınmalar var resimde gördüğünüz gibi. Onun haricinde sert bir malzemeden yapılmış, darbelere karşı cihazı çok iyi koruyor. Kendi orjinal kalemi de üzerinde bulunuyor. Neredeyse koleksiyonluk bir konsol diyebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar hocam. Meraklısı için güzel bir ürün. İsteyen biri ulaşır alır umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sefa.elver kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence bu konsol old 3DS den daha kullanıslı. Bende new 3DS XL olmasına rağmen DS oyunlarını orjinal konsolunda oynamak için bir DSI XL aldım. Satmakta acele etmeyin derim ben.

• phoenixugur P kullanıcısına yanıt
    Evet hocam benim içinde Old 3DS'e göre daha güzel bir konsol. Ama zaten çok fazla vakit ayıramıyorum bi tanesini elden çıkarayım dedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpknkc kullanıcısına yanıt

Rica etsem, Old 3DS in kalemini DSI XL e takip fotorafini paylasabilir misiniz?

Benim DSI XL in kalemi eksik.

DSI kalemimi denedim uymadi, 2ds kalemi denedim uymadi. 3DS XL kalemi denedim uydu fakat azcik cikinti yapiyor.

New 3DS XL kalemi de denedim hic uymadi.

Denemedigim bir old 3DS kalemi ve New 3DS kalemi kaldi. Lutfen deneyip resmini atabilir misiniz?

Uyarsa 3DS kalemleri 20-30 liraya satiliyor bir tane alacagim.

• phoenixugur P kullanıcısına yanıt

Maalesef Old 3Ds'de kalem yok benim hocam kalemsiz almıştım aldığım kişi kaybetmiş kalemini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alpknkc kullanıcısına yanıt

Dolap uygulamasında her türlü nintendo konsolunun kalemi satanlar varmış şipariş verdim. Dilerseniz sizde ordan bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.