Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Sıfır Ayarında Siyah Dualsense 5 KGF Tam Satın Al 1 Aralık 2022 16:23 1 1 Satılık Sıfır Ayarında Siyah Dualsense 5 KGF Tam 21.01.2021 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. PC'de kullanmak için satın almıştım fakat neredeyse hiç kullanmadım diyebilirim. Bir kaç oyunda denedim sadece. Üzerinde herhangi bir çizik vs. deformasyon yoktur. KGF tamdır. Şehir dışına EFT-Havale sonrası kargolayabilirim. İyi günler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Mavi Renk DSi XL(CFW'li) + Taşıma Çantası + 8Gb SD Kart + Şarj Aleti Satılık Sıfır Ayarında Siyah Dualsense 5 KGF Tam SATILIK -- Asus TUF Gaming VG27WQ 2K 165Hz VA Curved SATILDI Asus ROG Delta Hi-Res Kulaklık- HyperX Quadcast-Logitech C922 Pro