Şimdi Ara

SATILIK. Megane II 1.4 hb.. 2005

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30000 km. ilk sahibi servis bakımlı orjinal. 23000 tl.. 5376934950

• quote:

Orjinalden alıntı: UZAKS

30000 km. ilk sahibi servis bakımlı orjinal. 23000 tl.. 5376934950

Dostum yanlış anlama ama biraz fazla fiyat istemiyomusun sence???
    Ben eylül ayında arabamı 23000 de 19150 tl ye aldım.Tabiki benim aldığım fiyat çok uygun bir fiyattı.Ama zanndersem bu fiyata arabanı elden çıkarman biraz zor gözüküyor
  • etmez o kadar 20ye düşünürsen bi arkadaş arıyor haber verim.
  • Ustam sen se3n ol sakın buraya bir daha satılık yazısı yazma. anında aracını b.klarlar ve uygun fiyata düşürmeye çalışır yamyamlar. Bedavaya versen alırlar yalnız. Ben de geçen ay 15000'e megane II dizel aldım... Bak yazdım ve arabanın fiyatı 15000'e düştü. şimdi bazı salaklar bu adresi kopyalarlar (eğer bunları yazmasaydım..) ve sana "bak 15000'e alanlar var, sen niye yüksek istiyosun derler. Ama bilmezler ki araba var, araba var.. Kazalı takla atmış araba 20000'e gider, orijinalse fiyatı 22-23 arası.. Galerici gözüyle, açık sözlü biri olarak yazıyorum..Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerin

Ustam sen se3n ol sakın buraya bir daha satılık yazısı yazma. anında aracını b.klarlar ve uygun fiyata düşürmeye çalışır yamyamlar. Bedavaya versen alırlar yalnız. Ben de geçen ay 15000'e megane II dizel aldım... Bak yazdım ve arabanın fiyatı 15000'e düştü. şimdi bazı salaklar bu adresi kopyalarlar (eğer bunları yazmasaydım..) ve sana "bak 15000'e alanlar var, sen niye yüksek istiyosun derler. Ama bilmezler ki araba var, araba var.. Kazalı takla atmış araba 20000'e gider, orijinalse fiyatı 22-23 arası.. Galerici gözüyle, açık sözlü biri olarak yazıyorum..Saygılar

Boş boş yorum yapma arkadaş fiyat vermiş bu fiyata elinden çıkarmasının zor olduğunu anlatıyoruz.yok arabanı bilmem ne yaparlar yok yamyamlar güzel kelimeler kurmuşsun bravo.

• quote:

Ustam sen se3n ol sakın buraya bir daha satılık yazısı yazma. anında aracını b.klarlar ve uygun fiyata düşürmeye çalışır yamyamlar. Bedavaya versen alırlar yalnız. Ben de geçen ay 15000'e megane II dizel aldım... Bak yazdım ve arabanın fiyatı 15000'e düştü. şimdi bazı salaklar bu adresi kopyalarlar (eğer bunları yazmasaydım..) ve sana "bak 15000'e alanlar var, sen niye yüksek istiyosun derler. Ama bilmezler ki araba var, araba var.. Kazalı takla atmış araba 20000'e gider, orijinalse fiyatı 22-23 arası.. Galerici gözüyle, açık sözlü biri olarak yazıyorum..Saygılar

ne diyorsun sen ya fiyat verdik adama ister satar ister satmaz seni ilgilendirmez mal onun. kimsenin malınıda bokladığımız yok piyasası bu.aralıkta sıfırı 28 liraydı bu arabanın ikinci elde 2007si 23-24e bulunuyor. donanımı fulsede taş çatlasa 1000 lira bilemedin 1500 oynar 2000 oynaması mümkün değil....

• Orjinalden alıntı: mustik61

Lafı attı kaçtı....Galerici gözüymüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_power -- 19 Şubat 2007; 0:19:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reno takasta çağırdığı galerici 21... toyota 21.5 verdi.. Sadece bu kadar söliycem yani fiatı kafamdan uydurmadım..500 milyon pazarlık payı koydum üstüne.birde son fiatlara baktınız mı hiç. Vede arkadaşın sölediği gibi araba var araba var.. Yani siz alırken 55 yaşında otoparklı sitede oturan antalya izmir çeşme arasında uzun yolda kullanan biri ile . 20. 25 yaşında devamlı pati çeken yanlayan atraksiyon yapan bakım diyince sadece yıkamak parlatmak aklına gelen sürücüyü ve o arabayı bir tutmazsınız heralde..Neyse biz esnafız.. deve bir akçe deve bin akçe.. Bizimle ticaret yapılır.. gerçek aLICILAR ANLAMIŞTIR..sELAMLAR HERKEZE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UZAKS

Reno takasta çağırdığı galerici 21... toyota 21.5 verdi.. Sadece bu kadar söliycem yani fiatı kafamdan uydurmadım..500 milyon pazarlık payı koydum üstüne.birde son fiatlara baktınız mı hiç. Vede arkadaşın sölediği gibi araba var araba var.. Yani siz alırken 55 yaşında otoparklı sitede oturan antalya izmir çeşme arasında uzun yolda kullanan biri ile . 20. 25 yaşında devamlı pati çeken yanlayan atraksiyon yapan bakım diyince sadece yıkamak parlatmak aklına gelen sürücüyü ve o arabayı bir tutmazsınız heralde..Neyse biz esnafız.. deve bir akçe deve bin akçe.. Bizimle ticaret yapılır.. gerçek aLICILAR ANLAMIŞTIR..sELAMLAR HERKEZE...

Ya arkadaşım bu muhabbet amma gereksiz hale geldi.Eğer bu lafların bana ise ben alıcı filan değilim sana piyasayı söylüyoruz.Her fikre saygı

• Valla kaçacağım lafı etmem. Bana gelmiş servisin verdiği fiyatı veriyorsun sonra işi biliyorum diyorsun. Servis elinden çıkarmak için düşük fiyatta alır ki 2. el dolmasın servis diye. her zaman 2000 YTL koyun servisin fiyatına. Bulunduğum memlekette Megane dizel yok satılık, olanlar da 28000'den başlıyor. Sizin dediğini fiyatlara insanlar hala MEgane I alıyor haberiniz var mı? Her yeri istanbulla karıştırmayın...
  • Ya ben derdimi anlatamadım yada süper derecede bir iletişim kopukluğu var aramızda ben arkadaşa herhangi bir fiyat vermedim.Eylül ayında aynı marka,aynı model ve daha düşük km de olan aracımı aldığım fiyatı yazdım.Ayrıca benim aldığım araç da kazasız dı serviste kontrol ettirdikten sonra aldım aracımı.kaza hatta çizik yok arabamda.Sonuç olarak ben UZAKS ın bu fiyata bu arabayı elinden çıkarmasının güç olduğunu anlatmaya çalışıyorum.Bence ederi en fazla 21500 tl.(bakın kimse yanlış anlamasın aynı arabayı bende kullanıyorum ne alıcıyım nede satıcı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
  • quote:

Valla kaçacağım lafı etmem. Bana gelmiş servisin verdiği fiyatı veriyorsun sonra işi biliyorum diyorsun. Servis elinden çıkarmak için düşük fiyatta alır ki 2. el dolmasın servis diye. her zaman 2000 YTL koyun servisin fiyatına. Bulunduğum memlekette Megane dizel yok satılık, olanlar da 28000'den başlıyor. Sizin dediğini fiyatlara insanlar hala MEgane I alıyor haberiniz var mı? Her yeri istanbulla karıştırmayın...

senin yaşadığın memlekettekiler hiç piyasa araştırmadan mal gibi gidip kim kaça satarsa alıp geliyor herhalde.hangi kentte yaşıyorsun sen. üstelik arkadaşın arabası dizel değil 1.4 benzinli.bayinin sıfır araba almaya vardığın zaman verdiği fiyata arabasını pazarda satan bi tane adam görmedim daha.niye fazla veriyorlar biliyormusun sen takasa girince adam sana liste fiyatını uyguluyor. bir kuruş da inmiyor.nakit parayla almaya vardığında 2000 lira indirim yapmayan reno bayisi yok memlekette senin bundan haberin varmı?kasımda reno bayisine bende takasa gittim. benim 93 doğana 8500 lira verdi ama liste fiyatından bir kuruş inmedi.ama ayni bayi arkadaşım 15000 peşin verince kafadan 2000 lira iniverdi.bende pazarda doğanı 7850e zor sattım.oda hastasını buldumda öyle.pazarda 8500 liraya 93 doğanı alacak bi tanede enayi olduğunu sanmıyorum.servisin fiyatı her zaman 2000 lira şişirilmiş fiyattır.zaten en az 5000 lira kazanacak liste fiyatından. senden 2000 lira zarar etse ne olacak.3000 lira karla satmaya zaten dünden hazır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.