Şimdi Ara

SATILIK Mouse: Logitech MX510 ve Razer Viper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Driver'ı, PS/2 bağlantı aparatı, kitapçığı ile kutusunda.
    Mouse'un resimleri:

Resimdede gördüğünüz gibi Logitech Logosunun boyası yok ve alttaki etiketin vida yerlerindeki bölümü kesik. Çünkü içindeki metal plaka çıkarıldı. (tabi tekrar takıldı. Nede olsa ağır olmasını sevenler olabilir :)) Başka birşeyi yok.

Fiyat: 65 YTL

--------------------------

Razer Viper

Lan pack ve driver'ı ile birlikte.

Satış nedenim, 1. elime küçük geldi, 2. olarak ise benim bilg.'de atlama yaptı. Fakat Dijital center'da test ettim, orda atlama yapmıyordu. nedenini bilmiyorum, sizde de yapabilir.
    Fiyat: 30 YTL

Yeni mouse aldığım için satıyorum.
    İstanbul / Kadiköy'deyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LathspeLL -- 21 Ocak 2005, 23:20:53 >

• logitech mx510 un boyutlarını microsoft un resimdeki intellimouse exp modeliyle kıyaslayabilr misiniz?
    Microsoftun faresini epeyce kullandım ama elime küçük gelen boyutları ve yapısından dolayı bilek ağrısı yapıyor. Bu yüzden daha büyük , ele oturan bir fare arıyorum . Yardım için şimdiden teşekkürler ...

• Ne zaman satın almıştın ne kadar kullandın ve garantisi var mı??
  • Logitech MX510'un boyutları MS3.0 veya 4.0 kadar büyük değil ama dizayn olarak dünyadaki en gelişmiş mouse'lardan biri. Ben bütün mouse'ları test eden biriyim. yani MX3.0'ıda MS4.0'ıda (ozzzy'nin verdiği resimdeki mouse) kullandım. Açıkçası MX510 her türlü ele uyan bir tasarıma sahip.

MX510'u 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Garantisi yok. Mouse'ta sorunda yok. Zaten mouse'larda sorun çıkma ihtimali çok düşüktür.
  • Tüh hayallerim yıkıldı , mx510 MS4.0 dan daha mı küçük şimdi ...
    Mx1000 ya da mx700 nasıl acaba? Birde onlara bakayım o zaman ,
    Bilgi için teşekkür ederim ...
  • Pm attım.Cevabını bekliyorum.
  • MX700 zaten MX510 ile birebir aynı. MX1000 ise biraz daha büyük sanırım, ben gördüm ama denemedim. MX1000'in bazı sorunları var diyor arkadaşım.

quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy

Tüh hayallerim yıkıldı , mx510 MS4.0 dan daha mı küçük şimdi ...
    Mx1000 ya da mx700 nasıl acaba? Birde onlara bakayım o zaman ,
    Bilgi için teşekkür ederim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birkan yabancı review okudum . Mx510 hakkında hiçbir olumsuz yorum görmedim , yere göğe sığdıramamış millet. Keşke birazcık daha büyük olsaydı ....
  • ozzzy MX510 ele oturuyor garanti edebilirim. Aynı problemden müzdarip bir çok kişi vardı. Bende dahil. Kimisi küçük mouse seviyor ama ele oturmuyor diyor, kimisi MS3.0 falan kullanıyor. MX500/MX510/MX700/MX900 şekli son derece başarılı olduğu için her ele uyuyor. Sol taraftaki kıvrıma baş parmak direk oturuyor zaten.

MX510'un özelliği ise, diğer MX serisinden daha gelişmiş optic göze sahip. Tavsiye ederim :)
  • Razer Viper bilgi güncellemesi yaptım. Atlama yapıyor Viper. Yani benim makinada yaptı, fakat Dijitalcenter'da denedim orda yapmadı.
  • Razer Viper satıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.