Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık MSI GAMING X RX480 8 GB EKRAN KARTI
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6'dan aşağı satmayın.
-
konu hakkında herkesten cevap bekliyorum piyasası neyse o fiyata satacağım tek satmayıda düşünmüyorum kasayı komple satmak istiyorum diğer ilanda ekran kartını başkasıyla anlaştığım için fiyata yazamdım demiştim ama her parçanın gerçekten ederi neyse kasayı ofiyata satmak için fiyat yazacağım lütfen piyasayı iyi bilenler yorum yapsın
Arkadaşın dediği gibi 6 dan aşağıya satmayın. Forumda bir çok ölücü var 6k etmez diyecek ama kendisi bir kart sattığında yine bu şekilde ilan açacaklar mevcut aralarında. Fiyatın normal şartlarda 6k etmeyeceğini hepimiz biliyoruz ama gelip başkaları dolar kurunu ve miningi bahane ediyorsa o zaman herkesin bunları bahane etmesi lazım. Kendilerini çok zeki zannetmesinler.
-
piyasayı siz araştıracaksınız biz mi araştıracağız. fiyatı da siz belirleyeceksiniz işimize gelirse alacağız. oldu olacak açıkarttırma usulü satsaydınız bari...
-
sadece bilgilenmek istiyorum ben 10 bin tl de yazarım alan olur mu olmaz ama herşeyin değeri vardır değeri ne öğrenmek istiyorum zaten sadece ekran kartını satmıyacağım kasa komple 10500 tl satılıktır kasanın diğer özellikleri diğer konuda yazıyor işlemci ekrankartı anakart ramkutuları mevcuttur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O 4500 çok arayacaksınız gibi görünüyor şuan.böhle devam ederse 2 ye de zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@NeoTiger a satılmıştır ödemesi alındı kargolandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X