Şimdi Ara

Satılık MSİ GE72 6QD-267XTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce aldığım laptopumu nakit ihtiyacından dolayı satıyorum fiyat konusundada anlaşırız.Yaklaşık 18 ay garantisi var hepsiburadadan almıştım.

GTX 960M GDR5 , İ7 6700HQ , 8GB RAM (Max 32 gb), 1 TB Harddisk + 128 GB SSD, FHD 17'3 inch Yansımasız Ekran, 2-usb3.0 1-usb2.0 , steelseries3 multcolor klavye

Cihaz sıfır gibi duruyor hala touchpadi neredeyse hiç kullanmadım freedos olarak almıştım lisanslı win10 kurdum, oyunlarda yüksek ayarlarda rahatlıkla oynuyorum 2. fanı sayesinde ısınma problemi olmuyor renkli ışıklı klavyesi genellikle beniim gibi gece oyun oynayanlar için gerçekten çok kullanışlı birde sesi oldukça yüksek ve kaliteli .

Konya içi ilgilenen arkadaşlar gelip görebilirler inceleyebilirler il dışınada kargoyla gönderirim 4500 e satın almıştım şimdi fiyatlar tavan yapmış sanırım güncel fiyatını bilmiyorum ama ben aldığım fiyat üzerinden pazarlık usulü satacağım. Yarın fotoğraflarınıda eklerim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetctnr -- 3 Ocak 2017; 7:37:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.