Şimdi Ara

[SATILIK] MSI MPG Z690 EDGE WİFİ DDR4 Anakart+İNTEL CORE İ7 12700K 12.Nesil İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #Sivas İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILIK] MSI MPG Z690 EDGE WİFİ DDR4 Anakart+İNTEL CORE İ7 12700K 12.Nesil İşlemci

Merhabalar,

23 Mayıs 2022 tarihinde sıfır kapalı kutu olarak aldığım MSİ MPG Z690 EDGE WIFI DDR4 anakart ile İntel 12.nesil İ7 12700K işlemci satılıktır. Satma nedenim sağlık sorunları nedeniyle nakit ihtiyacı oluştu ve bu nedenle tüm sistemimi satmam gerektiğinden dolayıdır. Ürünler son derece temiz kullanılmış ve sorunsuzlardır. İşlemci sıvı soğutma ile serin kullanılmıştır ve günlük 5 GHz hızlarında çalışabilmektedir. Anakart ve işlemcinin herhangi bir sorunu bulunmayıp kutuları, faturaları ve tüm içeriği mevcuttur.

[SATILIK] MSI MPG Z690 EDGE WİFİ DDR4 Anakart+İNTEL CORE İ7 12700K 12.Nesil İşlemci

Anakart ve işlemci ikilisi için FİYAT: 11500 TL. Takas, GET vs yoktur. İkili olarak satılacaktır. Nakit ihtiyacından dolayı fiyatı uygun tuttum. İkili ile birlikte aldığım GSKill Ripjaws V (8x2) 16 GB 4000 MHz lik bellek kitide ayrı olarak satılık, anakart ve işlemci ile uyumlu olduğu için üçlü set olarak almayı düşünenlere fiyatta kolaylık sağlarım. Ödemesi ulaştıktan sonra kargo ile gönderim sağlanır. Sivas içi elden teslim edilir. Alıcısına hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 11500 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Mayıs 2025 Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam sadece işlemci alamaz mıyız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence güzel fiyat hocam. Geçmiş olsun iyi satışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu mesajı Murat'ın hesabından bir yakını olarak yazıyorum. Kendisi yarın hastahaneye yatacak ve tetkikleri yapılacak. Ilanlar sonuçlar çıkana kadar bekliyor olacak ve eğer güncellememi isterse onun adına kargo ve diğer işleri ben yürüteceğim. Bu nedenle tek tek herkese mesaj yazmak yerine buradan paylaşıyorum. İlginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun umarım çok ciddi yada hallolmayacak bir hastalığı yoktur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.