Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK - MSI RTX 3070 Suprim X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
5
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK - MSI RTX 3070 Suprim X

SATILMIŞTIR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kartın son oluru nedir

• flexme1ster kullanıcısına yanıt
    Fiyat sondur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FİYAT İNDİRİM YAPARSANIZ GELİP ALAYIM BUGUN

• mgunsiray kullanıcısına yanıt
    Maalesef fiyat sondur. 8.750 veren oldu vermedim.

• Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdenizz83 -- 8 Temmuz 2024; 18:6:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıcaklık değerleri nasıl?

• Bizarre_Voyager kullanıcısına yanıt

sıcaklık değerleri bayağı yoğun abi  

• gltknugr kullanıcısına yanıt

Hocam 2 ay önce 8750ye verseymişsiniz şimdinin 9000 lirasından daha iyiymiş. Tüik resmi aylık enflasyonunu bile baz alsak 2 ay önce 8750 tl ile alabildiklerinizi şuan 9000 liraya alamıyorsunuz. Nacizane tavisyem satma konusunda kararlıysanız fiyat indirin zira 2 ay daha satamaz 2 ayın sonunda 9 bine satarsanız 8750'ye vermedim dediğiniz tarihin 8000 lirasına vermiş olacaksınız

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok isterse hiç satılmasın benim o paraya ihtiyacım yok çok şükür ama kafamda ki fiyatın altına da vermem. Ayrıca sizin mantığınızdan yola çıkarsak 2 ay önce 8750 ye aldıklarımızı şuan 9000 e alamıyorsak şuan bu kartı da 9000 bine alamamanız gerekiyor. Neyse ben bir düşüneyim ona göre fiyat yükseltirim belki

• Şu 3050 ve 3070 sahipleri kendi kartlarını ne zannediyor. Sırasıyla 3060 ve 3080 fiyatlarına satıyorlar kartlarını. Bu saatten sonra 8.750 verseler elini öpüp satmanız gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Alıcı değilseniz insanların ilanlarına boş mesajlar yazmayın lütfen. Piyasada fiyat belirleme görevini size mi verdiler? Kart benim istediğim fiyatı yazarım burada size dert olan nedir? Gelip boş boş mesajlar yazıyorsunuz yok iki ay önce o fiyata satsaymışım yok 3080 fiyatı istiyormuşum. İşsizseniz gidin kendinize başka hobiler edinin ilanımda gereksiz kalabalık etmeyin. 8.750 de verseler satmıyorum 9.750 de verseler satmıyorum.

• Foruma satışa sunmuşsunuz, ilanınızda her türlü yoruma açıktır yazmışsınız. Piyasayı şişirme çalışmalarınız boşa. Elinizde olan kartların değerlerini bilin artık, burada kimse bu fiyatlara bu kartları almaz.

Tekrar soruyorum ikinci el piyasasında fiyat belirleme görevini size mi verdiler? Elimde ki kartın ederi neymiş söyleyinde bilelim. Yukarıda da belirttim çok şükür maddi olarak bu karttan gelecek paraya zerre ihtiyacım yok. Bu yaşıma kadar bir çok ürün sattım hepsini de piyasada ki ilan fiyatlarının altına verdim. İyi günüme denk gelir 8000 e de veririm. Buradakiler istediği yerden istediği kartı alabilir kimseye zorla kart satmıyorum.

• Bu arada bence diyorum böyle temiz içi açılmamış bir kartı 300 dolara koymuşsunuz bence gayet ucuz. Fiyat normal bile demiyorum 300 dolarım olsaydı direk alırdım zira

piyasada garanti etiketi üzerinde 3 fanlı msi marka rtx 3070ler çogunlugu 300 doların üzerinde satıyorlar.

Ayrıca emin olun rtx 3060 ti ile 3070 arasında uçurum var zira 2 kartıda 1440p monitörümde test ettim 3060 ti da cyberpunkda az biraz rtx ayarı açınca 25-35fpslere düşüyordu.

Millete güvenip 3060 ti ile 3070 arasında pek bi fark yok diye gidip 8bin tlye 3060 ti almıştım. Ama sonuç hüsran tabi. O zmnda yine 3070ler 10.000 tl civarında idi. Bahsettigim tarih ocak-nisan arası.

Aldıgım 3060ti 7.500 tlye satıp 10.500 tlye 3070 almıştım tabi benimki 2023 Faturalı.

Driver kurmama bile gerek olmadı kartı takınca eski 3060 ti driverını otomatik tanıdı 3070 :)

aynı ayarlarda yine rtx açık 50-55fpslerde geziyordu yine 1440p

Sonra biraz araştırınca aralarında ciddi farklar oldugnu gördüm işlem gücü açısından

rtx 3060 ti 16 teraflops işlem gücü - 3070 20 teraflops

3060 ti 250gb texture işleme gücü- 3070 300gb

3060 ti 5bin shader gölgeleme ünitesi var - 3070 6bin adet

3060 ti 130gb piksel işleme gücü- 3070 165gb piksel işleme gücü

Yani emin olun 3060 ti ile 3070 arasında uçurum var :) Cyberpunkda aynı ayarlarda olmasına ragmen 35fpsden 55fps'e fırlamasının sebebi aralarındaki güç farkı :)

Userbenchmarka bakınca aralarındaki fark %10-15 gibi gözüküyor ama iş oyunlara gelince 3070 güzel fark atıyor

Ayrıca ben nisan ayında 10.500 tlye aldıgım rtx 3070 bugünün hemen hemen 12-13bin tlsine denk geliyor diyebilirim enflasyon açısından. Yani param olsa bugün 12bin tlye rtx 3070 bulsam bile nisan ayına kıyasla ucuz sayılır direk alırım. Ama bu ilandaki gibi kart olucak içi kurcalanmamış Macun değişimi vs yapılmamış.

Rtx 3070'in rakibi 4060 Ti

4060 ti'ında 3fanlıları en ucuzu 15-17bin tl arası.

Yani fazladan 5-6bin tl verirseniz evet 3070 den iyi performans alırsınız.

Yani ya 10bin tlye 3070 kullanıcaksınız yada 15-17bin tl arasına 4060 ti.

3060 ti- ve rtx 4060 gibi kartları eliyorum maalesef 2side zayıf kartlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 5 Eylül 2024; 11:29:6 >

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Kendinizi dolandırmışsınız, bu yazdıklarınızla dövüneceğinize kararınızla övünüyorsunuz. %10-15 fark olduğunu verdiğiniz bilgilerle de onaylamışsınız, sonra gidip büyük fark var demişsiniz. 8 GB karta 300-400 dolar komik fiyatlar modern zamanda.

Bakıyorum hala ilanımı yakından takip ediyorsunuz. Takipte kalın yakında yine zam yapacam 😃

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.