Şimdi Ara

SATILIK OCZ VERTEX 3 60GB SSD (SATA3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK OCZ VERTEX 3 60GB SSD (SATA3)
    ARKADAŞLAR ELİMDE BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM ÜRÜN MEVCUT VE SATIYORUM. ÜRÜN YURTDIŞINDAN GELDİĞİ İÇİN GARANTİSİ BURDA MEVCUT DEĞİL. AMA SORUNSUZ BİR ÜRÜN. KUTUSU VE 3,5'' APARATI MEVCUT. DİLEYEN LAPTOP DİLEYEN MASAÜSTÜNDE KULLANABİLİR...
    Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar,pm attım.
  • kusva kullanıcı adlı ramazan beyden ürün tarafımdan alınmıştır.ürün bana gelecek geldiği zaman kontrol edeceğim.bir sorunu yoksa hemen eft yapılacaktır.her iki tarafa hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 20 Şubat 2012; 3:52:10 >
  • Pm den anlaştığımızı sanmıştım.Neyse hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisimiyav

kusva kullanıcı adlı ramazan beyden ürün tarafımdan alınmıştır.ürün bana gelecek geldiği zaman kontrol edeceğim.bir sorunu yoksa hemen eft yapılacaktır.her iki tarafa hayırlı olsun

arkadaşla ilgili defalarca sorunsuz alışverişim olmuştur hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

quote:

Orijinalden alıntı: pisimiyav

kusva kullanıcı adlı ramazan beyden ürün tarafımdan alınmıştır.ürün bana gelecek geldiği zaman kontrol edeceğim.bir sorunu yoksa hemen eft yapılacaktır.her iki tarafa hayırlı olsun

arkadaşla ilgili defalarca sorunsuz alışverişim olmuştur hayırlı olsun

arkadaşımızla önce ürün sonra para şeklinde alışveriş yapacağımız için doğal olarak tereddütleri vardı.sizin gibi duayen abilerimizin kanaatlerini belirtmeleri satıcıya umarım güven vermesi açısından faydası olmuştur.bizde bize duyulan güveni boşa çıkartmayız.çok teşekkürler

• valla süper fiyat. Ben olsam bu fiyata satmazdım :) alan arkadaşa hayırlı osun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adata legend 800 (1tb) ssd
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ürün tarafıma gelmiş kontrolden sonra eft ödemesi yapılmıştır.herkese teşekkürler
  • Hasan'ı severim. Kaliteli bir arkadaşımızdır, maşşallah referanlarda bayağı kabarmış Hasan'ım. benim sadece 1 referansım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

Hasan'ı severim. Kaliteli bir arkadaşımızdır, maşşallah referanlarda bayağı kabarmış Hasan'ım. benim sadece 1 referansım var

yahu biz kim referans kim senin yanında.forumun sessiz duayenlerindendir garuda nikli hakan abimiz.yorum yerine sattığı ürünler için referans talep etse 1500 ü geçer.abartmıyorum geçen şöyle bir yorumlarına baktım 300 ü geçince gözlerim yoruldu bıraktım. üstelik her bir arkadaş bilmem kaç kez alışveriş yapmış bir yorum bırakmış.bunların içinde ben bile sayısız ürün aldım 3 üncü yorumdan sonra yoruldum yazmıyorum artık.bir adam bu kadar mı mütevazi olur.vallahi hayret ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.