Şimdi Ara

SATILIK ORJİNAL S3 MİNİ FLİP COVER VE BEYAZ KULAKLIK ( çakmalarla karıştırmayın !!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar ürünühttp://www.pdateknoloji.com/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-orjinal-flip-cover-kilif-beyaz-efc1m7fwegstd_30341.html buradan aldım

Ürün orjinaldir. Made in korea. Resimlerde var. Kutusu faturası herşeyi duruyor.

3 4 hafta kullandım. rengi laciverttir.

İstanbul içi elden teslim edebilirim.

Orjinal s3 mini kulakiçi silikonlu beyaz kulaklığını da satıyorum. paketi dahi açılmamıştır.

NOT: Birkaç hafta sonra yazıları silinen, telefonla uyumsuz dandik çin malı ürünlerin fiyatlarıyla kıyaslayıp teklif yapmayın lütfen.

FLİP COVER= 25 TL KULAKLIK= 25 TL

SATILIK ORJİNAL S3 MİNİ FLİP COVER VE BEYAZ KULAKLIK  ( çakmalarla karıştırmayın !!) SATILIK ORJİNAL S3 MİNİ FLİP COVER VE BEYAZ KULAKLIK  ( çakmalarla karıştırmayın !!) SATILIK ORJİNAL S3 MİNİ FLİP COVER VE BEYAZ KULAKLIK  ( çakmalarla karıştırmayın !!) SATILIK ORJİNAL S3 MİNİ FLİP COVER VE BEYAZ KULAKLIK  ( çakmalarla karıştırmayın !!) SATILIK ORJİNAL S3 MİNİ FLİP COVER VE BEYAZ KULAKLIK  ( çakmalarla karıştırmayın !!) SATILIK ORJİNAL S3 MİNİ FLİP COVER VE BEYAZ KULAKLIK  ( çakmalarla karıştırmayın !!) SATILIK ORJİNAL S3 MİNİ FLİP COVER VE BEYAZ KULAKLIK  ( çakmalarla karıştırmayın !!) SATILIK ORJİNAL S3 MİNİ FLİP COVER VE BEYAZ KULAKLIK  ( çakmalarla karıştırmayın !!) SATILIK ORJİNAL S3 MİNİ FLİP COVER VE BEYAZ KULAKLIK  ( çakmalarla karıştırmayın !!)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonso35 -- 25 Temmuz 2013; 0:33:06 >

• Fiyat indirilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

Fiyat indirilmiştir.

son 4 gün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.