Şimdi Ara

Satılık OSMO Clay Wax Doğal Görünümlü Saç Şekillendirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selamlar. Başlığa konu saç şekillendiriciden iki tane aldım ancak çok uzun gidecek gibi gözüküyor, alalı bir ay kadar oldu, kullanım alışkanlığıma göre 8-9 ay daha kullanılabilir gibi gözükmekte. Bu yüzden kullandığım kutu bitene kadar beklemesin, belki kötü olur düşüncesiyle aldığım fiyatın altına satmak istiyorum.

Osis Mess Up kullandım yıllarca, bana Osmo'nun bu ürünü daha iyi geldi. Belki bilirsiniz, 10-12 yıl önce Osis Mess Up da aynı bu büyüklükte bu tarzda gri bir kutuda idi, sonra konserve kutusu gibi bir kutulamaya gittiler, şu anda ne durumda bilmiyorum. Saç rengim açık kahverengi/sarı. Saç rengini değiştirmiyor, jöle gibi kalıp durmuyor, kolay şekle sokuluyor ve güzel sabitliyor.

Şurada birkaç yorum var, inceleme falan. Dilerseniz okuyup daha önceden böyle bir ürün kullanmadıysanız size uygun olup olmadığını tartabilirsiniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_84827219/tm.htm

Ben altta linkini attığım siteden aldım; 34 lira+kargoya (2 tane aldığımdan 78+kargo ödedim, tek ürün için kargo ödemiş gibi bir izlenim bırakmayayım), ben de 25 liraya satmak istiyorum. Kargo dahil olursa tahminimce 32 liraya falan gelir (Siteden tek alındığı takdirde 40-41 liraya tekabül ediyor), kargo benden olursa 30 liraya vereceğim.

Ankara'da ikâmet ediyorum. Ankara içi elden teslim yapabilirim, iş yerim Kızılay'da.

http://www.kozmoya.com/osmo-clay-wax-do%C4%9Fal-g%C3%B6r%C3%BCn%C3%BCm-ve-mat-sonu%C3%A7-sa%C4%9Flayan-kil-bazl%C4%B1-sert-wax-100ml

Satılık OSMO Clay Wax Doğal Görünümlü Saç Şekillendirici

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 11 Ağustos 2015; 14:24:40 >

• Satıldı.
  • Yanlışlıkla güncelledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    İnce telli saç için wax
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.