Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Palit RTX 3070 GamingPro OC Ekran Kartı 8400 TL
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Kartın garanti süresi ile ilgili çok soru geldiği için paylaşayım. Kart 1 Kasım 2020 tarihli Game Garaj sitesinden alınma ve iki yıl garantili olduğu içinde 1 Kasım 2022 de garanti süresi bitiyor. İki ay garantisi daha mevcut, bu süreyi göz önüne alıp alım konusunda kararsız olanlar varsa kartta hiç bir sorun yok, zaten sorun olsa ne diye ilan açıp satalım. Kart sistemimde takılı ve aktif olarakta kullanıyorum. İlanda belirttiğim gibi ciddi alıcılar için her türlü talep edilen testi yaparım. Bugüne kadar satttığım tüm kartlarda garanti dahi yoktu ama temiz kullandığım için alanlar son derece memnun kalıp kullandılar. İlan bu ay sonuna kadar aktif kalacak eğer satılmazsa kullanmaya devam edeceğim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 4 Eylül 2022; 1:40:21 >______________________________
-
Kartın fiyatını 9000 TL olarak yeniden düzenledim. Mining görmemiş, tertemiz bir kart için yazabileceğim son fiyat budur. İlanı 25 Eylül tarihine kadar güncel tutacağım ve sonrasında satış iptal olacak. Bunun nedeni ise yeni oyunlar geleceği için bu süre sonrasında kartsız kalmamak içindir. Lütfen ciddi alıcılar ulaşsın kimsenin vaktini boşa harcamayalım. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Eylül 2022; 18:26:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Fiyatı 8400 TL olarak yeniden güncelledim. Forumda bu fiyattan daha düşüğe başka benzer kart yok. Normalde son fiyat demiştim ama ilan açtım açalı daha bir tane bile teklif gelmedi. Bakalım fiyattan dolayı mı yoksa DH da 2.el ekran kartı piyasası bittiğinden dolayı mı böyle bekleyip göreceğiz. Bu fiyatada satılmazsa artık yapabileceğim bir şey kalmıyor.
Kart için ne kadar uygun fiyat yazarsak yazalım demek ki fiyat belirleyici bir faktör değil, piyasanın epey altına fiyat yazdım ve halen pazarlık istemiyle mesajlar geliyor. DH ın bu yönünü iyi bilirimde bu fiyata pazarlık olmaz. Ayrıca ilanda her şeyi belirttim. Şehirden kartın fan sayısına kadar her şey yazıyor ama hiç bakmayıp nerede yaşıyorsun kartın kaç fanı var ne yöne dönüyor gibi tuhaf tuhaf sorular geliyor. Lütfen kimse kimsenin vaktini boşa almasın her şey ilanda mevcut. Son olarak taksit yönünde talepler oldu, taksit vs yok arkadaşlar, kartın satılması için fiyatı uygun tuttum bu nedenle tek parça kart tek seferde ödeme, havale/eft si ulaştığı an kart yeni sahibine doğru yola çıkar. Satılmazsada her şeyin hayırlısı der şu an olduğu gibi kullanmaya devam ederim.
Yeni serinin yolda olduğunu takip edenler biliyorlar ama ucuz olmayacağı konusunda sanırım herkes hem fikir olacaktır. 2.elde zaten burada devreye giriyor ,uygun yollu kart almak isteyenlerin dışındakiler zaten buralarda pek gezmiyorlar ve yeni seriyi bekliyorlardır. 4070 ile ilgili henüz bir bilgi yok. Her seride olduğu gibi 4070 yine bir önceki serinin 3080 Tİ ile eşdeğer veya daha yüksek performans verecek olsada bizdeki ekonomik durum nedeniyle çok iyimser bir fiyat beklememek lazım.