Şimdi Ara

SATILIK Philips BDP5500 Blu-Ray 3D+ Smart Tv Dvd Oynatici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürun Cok Temizdir 10.10.2013
    Tarihinde aldim Hepsiburada Sitesinden indirim Varken Aldim Almisken Iyisini Alayim dusuncesiyle aldim. Sifir Ayarindadir Takas Dusunmuyorum Pc Monitor Almak icin satiyorum. Fiyat:210 Tl'dir>180 TL OLMUSTUR. Her turlu sorunuzu pm'den cvp bilirim resim istek uzerine atabilirim ozellikler: philips.com.tr/c/blu-ray-dvd/5000-series-smart-tv-plus-skype-kullanimina-hazir-3d-bdp5500_12/prd/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3ngShuie -- 22 Ocak 2014; 21:17:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: F3ngShuie

Tarihinde aldim Hepsiburada Sitesinden indirim Varken Aldim Almisken Iyisini Alayim dusuncesiyle aldim. Sifir Ayarindadir Takas Dusunmuyorum Pc Monitor Almak icin satiyorum. Fiyat:210 Tl'dir Her turlu sorunuzu pm'den cvp bilirim resim istek uzerine atabilirim ozellikler: philips.com.tr/c/blu-ray-dvd/5000-series-smart-tv-plus-skype-kullanimina-hazir-3d-bdp5500_12/prd/

Takas düşünmediğinizi belirtmişsiniz ama PC Monitör almak için demişsiniz diye soruyorum.

Aldığım elektronik bütün cihazlarda olduğu gibi ince eleyip sık dokuyarak aldığım LG 2ms Full HD 22 (51.5) HDMI, Notebook aldığımdan az kullanılmış, Hepsiburadan alınma, büyük itimalle garantisi bitmiş monitörle takas düşünürmüsünüz.

Kullanmayıp Kaldırdığım için modeline bakamıyorum.
    Olumlu düşünürseniz modeli ve başka sorularınız varsa cevaplarım. Benimde sormam gereken birkaç şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 1 Aralık 2013; 0:55:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fehmi02

quote:

Orijinalden alıntı: F3ngShuie

Tarihinde aldim Hepsiburada Sitesinden indirim Varken Aldim Almisken Iyisini Alayim dusuncesiyle aldim. Sifir Ayarindadir Takas Dusunmuyorum Pc Monitor Almak icin satiyorum. Fiyat:210 Tl'dir Her turlu sorunuzu pm'den cvp bilirim resim istek uzerine atabilirim ozellikler: philips.com.tr/c/blu-ray-dvd/5000-series-smart-tv-plus-skype-kullanimina-hazir-3d-bdp5500_12/prd/

Takas düşünmediğinizi belirtmişsiniz ama PC Monitör almak için demişsiniz diye soruyorum.

Aldığım elektronik bütün cihazlarda olduğu gibi ince eleyip sık dokuyarak aldığım LG 2ms Full HD 22 (51.5) HDMI, Notebook aldığımdan az kullanılmış, Hepsiburadan alınma, büyük itimalle garantisi bitmiş monitörle takas düşünürmüsünüz.

Kullanmayıp Kaldırdığım için modeline bakamıyorum.
    Olumlu düşünürseniz modeli ve başka sorularınız varsa cevaplarım. Benimde sormam gereken birkaç şey var.

Olur ustam bi konusalim pm'den

• Selamlar, cihaz satıldımı?
  • PM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbey

PM.

Cevaplandi

• Mesaj atıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimkaraman

Mesaj atıyorum

Cvp verildi

• Cihaz duruyorsa pm alayım.
  • Satis devam etmektedir

• F3ngShuie kullanıcısına yanıt
    PM
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.