Şimdi Ara

SATILIK POLAROİD 600 ŞİPŞAK İÇİN YENİ FİLM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle eğer başka bir bölüme yazmam gerekiyorsa yönlendirin bilemediğimden buraya başlık açtım. Elimde polaroid 600 film car. Eski bildiğimiz şipşak makinalar için. Filmler sınırlı sayıda yeniden üretilmiş 2013 aralık üretimi. Ben kendime yurt dışından aldım fakat fazla var elimde ve pahalıya geldi bir kısmını satıyorum. Kendim kullanıyorum çok güzel çıkıyor fotolar. Almak isteyen için

TEK FİLM 90 TL
    5 Lİ PAKET ALIMLARDA ORJİNAL DERİ ÇOK GÜZEL BİR ALBÜM HEDİYESİ VAR

Kendinize veya sevgililer günü hediyesi ya da doğum günü hediyesi olarak birine alabilirsiniz bana o şekilde makina gelmişti film bulamıyordum bulunca aldım. Makinalar internette 50-100 tl arasına satılıyor.

NOT: piyasada eminönünde falan çok eski tarihli filmlere 150 lira istiyorlar alsanız bile çalışıp çalışmayacağını bilemezsiniz bu filmlerin Pili kendi içinde bir kimyasal. ve bozuldumu hiç bir işe yaramaz. üzerinde kullanana kadar buzdolabında saklayın yazıyor ben öyle yapıyorum.

İSTEYENE FOTO YOLLARIM DÜŞÜNÜRSENİZ HER TÜRLÜ SORU İÇİN MESAJ ATIN.

• İstanbulda elden teslim için konuşabiliriz başka yerlere de kargo. Makina hakkındaki sorularada yardımcı olabilirim. Bir süredir kullanıyorum.
  • Burası yeri değil. Forumun ikinci el bölümü var orayı kullanmanız lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.