Merhaba Arkadaşlar Playstation Psn+ Hesabım Satılıktır. Sona Erme Tarihi: 08/06/2021 (Haziran da olabilir Ağustos da tarih yazımı farklı olabiliyor sonyde.Ben kampanya olduğu zamanlar alıyordum o yüzden tarihi tam hatırlayamıyorum.) Psn+ 6 aylık + Pes2021 zaten 220 tl civarıdır.Ben 50 oyunla beraber 350 tlye bırakıyorum.Hiç ban vs yememiş 10 yıllık hesaptır. Pes2021 Juventus Edition Satın Aldım. Myclub Takımı Hazır Kurulu ve kadrom da çok iyidir.Fotoğrafları ektedir. HESAPTA PLUS+ OYNANABİLİR İNDİRİLEBİLİR OYUNLAR (50 ADET ) Vampyr Need for Speed™ Payback eFootball PES 2021 SEASON UPDATE STREET FIGHTER V PUBG - Public Test Server PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Campaign Remastered Fall Guys: Ultimate Knockout Rise of the Tomb Raider NBA 2K20 Erica STAR WARS™ Battlefront™ II Cities: Skylines Farming Simulator 19 DiRT Rally 2.0 Uncharted™ 4: Bir Hırsızın Sonu SONIC FORCES SHADOW OF THE COLOSSUS™ (DEVLERİN GÖLGESİNDE) BioShock: The Collection BioShock: The Collection Firewall Zero Hour™ The Sims™ 4 Uncharted™: The Nathan Drake Collection Titanfall™ 2 Monster Energy Supercross - The Official Videogame Nioh eFootball PES 2020 MLB® The Show™ 19 The Last of Us™ Remastered eFootball PES 2020 DEMO Sniper Elite 4 WipEout dijital sanat kitabı WIPEOUT™ OMEGA COLLECTION Detroit: Become Human™'ın Sanat Çalışmaları Detroit: Become Human™ Detroit: Become Human™ Dijital Deluxe Oyun Müzikleri HEAVY RAIN™ Horizon Chase Turbo Sonic Mania Borderlands: The Handsome Collection Conan Exiles The Surge Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered For Honor PRO EVOLUTION SOCCER 2019 LITE STEEP SOMA ONRUSH™ Bulletstorm: Full Clip Edition YAKUZA KIWAMI Call of Duty®: Black Ops III |
Bildirim