1001 SERISI PSP2 MI SATIYORUM UZUN SUREDIR KULLANMIYORUM BIKTIM HERALDE ONDANDIR SOL TUS BASILI KALIYO ARADA BIR 10TL YE FLN YAPILIYO USENIYORUM GIDIP YAPTIRMAYA ALICISI CIKAR MI BILMIYORUM EGER DUSUNEN VARSA RESIM ATARIM ARKA KAPAKDA CIZIKLER MEVCUT ON CAM DA UFAK 1-2 CIZIK VAR AMA KOSARKEN BELLI OLMAZZ:):):) SARJ CAKMASI KILIF 8GB HAFIZA KART PSP2 BERABER 250TL ISTIYRUM ISTANBUL ICI SATILIR SADECEEE DUSUNEN ILGILENEN 530 823 76 28 FATIH YADA CEVAHIR ELDEN TESLIM EDERIM TAM KIRILMIS HER OYUNU OYNUYABILIRSINIZ BEN NETTEN INDIRIP OYNUYODUM 8GB FLN HAFIZA KARTI VAR SATILIK VEYA İPHONE 3 LE BEN USTE PARA VERIP TAKAS YAPABILIRIM DUSUNEN PM
Psp 2 ne olaki anlamadim. Bir ikincisi fiyat cok fazla 1001 modeller ilk surum fat kasa olanlar max 170 civarina alici buluyor. Birde burasi satis bolumu degil.
1-Yeri değil 2-psp2 ne ? 3-çok pahalı
adam cevahir de satıcı olduğu için ikinci el satış yapan her yere kazık fiyatlarla satış yapmaya çalışmış sanırım
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline. madem psp nedır bılmıyosun nıye ogrenmeden gelıp yorum yapıyosun bılader bıde soz paylasmıssın bak ışıne ya
quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
adam cevahir de satıcı olduğu için ikinci el satış yapan her yere kazık fiyatlarla satış yapmaya çalışmış sanırım
Alakası yok kardesım ıstıyosan fıyat sole sana verıyım 250 pahalı geldıyse ben zaten teklıf almak ıcım 250 yazdım bızım halkımızı bılıyosun 250 denen seyı 150ye alırlar 150 yassam 75 teklıf yaparlar boylesı ıyı bosver sen
quote:
Orijinalden alıntı: ucan_kasap
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline. madem psp nedır bılmıyosun nıye ogrenmeden gelıp yorum yapıyosun bılader bıde soz paylasmıssın bak ışıne ya
Psp nedir buradaki herkes biliyor, hatta psp vita nedir inan senden başka bu forumdaki herkes biliyor. Ama bu kadar çok şeyin bilindiği forumda sor bakalım kim psp 2 nedir biliyor? 1001 model diyorsun psp2(!) diyorsun. Haklısın cahille sohbet etmek güçtür...