Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Razer Blackshark v2 + Usb Sound Card 2500TL Satın Al 31 Ağustos 2023 00:43 1 1 SATILIK Razer Blackshark v2 + Usb Sound Card 2500TL 1.5 Ay önce Sinerji Bilgisayar dan satın aldım.Kutusu ve faturasi ile beraber vereceğim.Kusursuzdur 10/10Piyasada X modeli çok daha düşük fiyata satılıyor karşılaştırma yaparken hangi modele baktığınıza dikkat ediniz.(Satıştaki kulaklık v2 USB Enhancer Surround 7.1)HyperX Cloud 2 Wireless den geçiş yaptım tecrübeme göre ses yüksekliği, ses kalitesi ve uzun kullanımda konforu çok daha iyi.Ayrıca kulaklığın Razer Synapse programındaki mikrofon ayarları pro kulaklıklardaki mikrofonlar kadar başarılı, harici mikrofon kullandırtmaz size.FİYAT 2500 TL KARGO BANA AİT.Dileyene ayni tarihte satın aldığım fotoğraftaki Klavye ve Mouse Pad de satılıktır..Pazarlık için mesaj göndermeyiniz. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beyoğlu Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FSP Hydro Ptm Pro 1200W Pcle5 Asus Rog Ryuo Animate Beyaz Lian Li PC-O11 Dynamic XL-A ROG Certified Beyaz Asus Rog Ryuo III Argb 360MM Soğutucu