Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Sandisk Ultra 64GB MicroSDXC Satın Al 27 Aralık 2016 01:26 1 1 Satılık Sandisk Ultra 64GB MicroSDXC Fiyat düşmüştür Sanırım 5 ay önce almıştım. Kutusunda açılmamış vaziyette bekliyor. 80mb/s hızındadır. En ucuz 80 lira olarak gördüm. PTT Kargo ile 60 liraya, elden olursa 55 liraya satıyorum. Yer İstanbul/Moda'dır. Fiyat piyasasından yüksekse, orta yol buluruz.Resim satışa konulan ürünün kendi resmidir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün I5 3570 8GB RAM Komple kasa satılık Satılık Seagate Barracuda 2TB Arşiv diski LOU2 Çift Hak US Store satılık veya Ghost of T. ile takaslık Alınık Playstation 4
quote:Orijinalden alıntı: goqhan92 ürün mevcut mu ? satıldı ibaresi düştüm ama gözükmüyor mu? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün I5 3570 8GB RAM Komple kasa satılık Satılık Seagate Barracuda 2TB Arşiv diski LOU2 Çift Hak US Store satılık veya Ghost of T. ile takaslık Alınık Playstation 4