Şimdi Ara

Satilik Sapphire 295X2-- Fiyat Düştü --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ardahan İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herkese iyi günler. Forum üzerinden aldığım ekran kartımı satıyorum
    Kutusu faturası garantisi var fakat tam tarihini hatırlamıyorum en kısa surede fotoğrafla beraber atılacaktır.
    Her hangi bir sorunu yoktur kartın.
    Uygun ve daha dusuk üstüne nakit alabileceğim takas tekliflerine açıktır.
    İstediğim fiyat 2900---- 2750---- 2650----
    2600 ---- 2500----- 2400 TL
    Daha ne olsun...
    Pazarlık sünnettir şimdiden alacak arkadaşa hayırlı olsun.
     Satilik Sapphire 295X2-- Fiyat Düştü -- Satilik Sapphire 295X2-- Fiyat Düştü -- Satilik Sapphire 295X2-- Fiyat Düştü -- Satilik Sapphire 295X2-- Fiyat Düştü --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 83Gece83 -- 15 Mart 2016; 13:31:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam iyi satışlar çok güzel bir kart ama yeni gtx 1070 ve 1080 serileri çok bozdu, dikkat ediyorum pahalı ati ve nvidia kartları yatıyor herkesin elinde. Belki bir sistemin içinde satmayı düşünmelisiniz nacizane fikrim, hayırlı satışlar.
  • Eyvallah hocam sistemi de ilana koydum o şekilde satılırsa ne ala sonra da gidip Lada Niva alacağım 😀😆

• An itibariyle dünyanın en iyi ekran kartı:
    http://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.html

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

An itibariyle dünyanın en iyi ekran kartı:
    http://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.html

Bilgilendirme için teşekkür ederim :)

• Okadar fakırımki bakarken bile para harciyormuş gibi hissediyorum
    Kart piyasaya çiktiği günden beridir hala en üst seviye yeni çikan kartlari bile solluyor güzel kart.
    Yalnız keşke kart yapan arkadaşlar vram biraz daha bol tutsalarmiş süper olurmuş 2adet 2gb 256bit dual gpu kart için az bi bellek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 30 Mayıs 2016; 19:47:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 83Gece83 kullanıcısına yanıt
    dostum sattığın kart ve fiyat süper fakat formdakilerin iliğikemiği kurumuş ilanlara sadece mal mal bakıp boş boş yorum yaparlar bişi almazlar 1500 tl desen bile boş bakarlar hayırlı satışlar der geçerler benim meizu telefon ilanım var pro 5 fiyatı hiç bir yerde olmadığı kadar uygun ama dediğim gibi boş boş bakıp geçiyorlar o yüzden daha ne yapayım deme burdaki ölücü dingillere gideceğine kendin kullan derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

dostum sattığın kart ve fiyat süper fakat formdakilerin iliğikemiği kurumuş ilanlara sadece mal mal bakıp boş boş yorum yaparlar bişi almazlar 1500 tl desen bile boş bakarlar hayırlı satışlar der geçerler benim meizu telefon ilanım var pro 5 fiyatı hiç bir yerde olmadığı kadar uygun ama dediğim gibi boş boş bakıp geçiyorlar o yüzden daha ne yapayım deme burdaki ölücü dingillere gideceğine kendin kullan derim

1.Sebep karttan 3 ay kadar önce forumda bursadan 1500 tl ile ilan acılıp satılmıştı o ilan bile 1 hafta durdu ve satıldı fiyat okadar uygunken

2.Sebep millet tutturmuş 1080 gtx sevdasındalar bu 2 sebeten dolayı bu kartın satılması bir miktar zor gibi eger fiyat konusunda indirime giderse büyük ihtimalle satılır

ilan sahibindende özür diliyorum ilanını kirlettigim için aklına birşeyde gelmesin aşagıda linkide baylaştım

http://forum.donanimhaber.com/m_116413182//tm.htm#116413182

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarcocuk1 -- 6 Haziran 2016; 20:14:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sugarcocuk1

quote:

1.Sebep karttan 3 ay kadar önce forumda bursadan 1500 tl ile ilan acılıp satılmıştı o ilan bile 1 hafta durdu ve satıldı fiyat okadar uygunken

2.Sebep millet tutturmuş 1080 gtx sevdasındalar bu 2 sebeten dolayı bu kartın satılması bir miktar zor gibi eger fiyat konusunda indirime giderse büyük ihtimalle satılır

ilan sahibindende özür diliyorum ilanını kirlettigim için aklına birşeyde gelmesin aşagıda linkide baylaştım

Öncelie Kimse bu karti 1500 liraya vermez bunu belirtmek isterim.

O vermis oldugun linkte bi kac yorumum var , kart icin anlasmistik sonradan abuk subuk durumlar yasandi ve ben o ilanin gercek oldugumu sanmiyorum fake olabilir yada farkli bi durum var.

Gtx 1080 degil 2080 bile ciksa bu kartin mining degerlerini dunyada hic bi kart veremiyor suan.

Ekran kartlari kullanim amacina gore degisir kimine gore gtx 1080 en iyisidir kime gore r9 295x2 veya hd7990'dir.

Ama su bi gercek kartin fiyati yuksek 2000 lira seviyesine cekilmesinde fayda var ve sayet Rx480 serisi beklenen performansta bahsi gecen fiyattan satisa sunulursa , uzulerek soyluyorum bu kart o zaman 1600 1800 arasi bile riskli olabilir.

İlani kirletmek istemeyip sadece paylasiminiza ek olarak ve bilgi amacli bi yorumdur. Ama yinede satici özürdiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulgar84

quote:

Orijinalden alıntı: sugarcocuk1

quote:

Öncelie Kimse bu karti 1500 liraya vermez bunu belirtmek isterim.

O vermis oldugun linkte bi kac yorumum var , kart icin anlasmistik sonradan abuk subuk durumlar yasandi ve ben o ilanin gercek oldugumu sanmiyorum fake olabilir yada farkli bi durum var.

Gtx 1080 degil 2080 bile ciksa bu kartin mining degerlerini dunyada hic bi kart veremiyor suan.

Ekran kartlari kullanim amacina gore degisir kimine gore gtx 1080 en iyisidir kime gore r9 295x2 veya hd7990'dir.

Ama su bi gercek kartin fiyati yuksek 2000 lira seviyesine cekilmesinde fayda var ve sayet Rx480 serisi beklenen performansta bahsi gecen fiyattan satisa sunulursa , uzulerek soyluyorum bu kart o zaman 1600 1800 arasi bile riskli olabilir.

İlani kirletmek istemeyip sadece paylasiminiza ek olarak ve bilgi amacli bi yorumdur. Ama yinede satici özürdiliyorum.

Bahsettiginiz karti ben 1400 tl elden aldiracaktim ama sonra fikir degistirip titan x aldim yane fake bir ilan degildi sizin dediginiz gibi olmus olsa idi vede arkadsin sattigi kart fiyat cazip olsa idi 1 aydan beri ilan yaninlaniyor olmazdi
    Saygilar

• Kartı satın alan kişi olarak müdahil olmak zorunda kaldığımı belirtmek isterim.
    Verilen linkdeki kartı ben satın aldım hemde 1.360 Liraya, Bir daha böyle bir fiyata bulabileceğimi de sanmıyorum, ayrıca satın aldığım arkadaş 295x2 ile sorun yaşamış ben bugüne kadar sorun yaşamadım.
    Burada arkadaşın kartı hakkında yorum yapmak istemiyordum...! ama ( affına sığınarak ), kart o fiyattan satılmaz bana göre bu kartın maksimum değeri 2 adet 290x in toplamı kadardır. 290x garantili, yurt dışı ve garantisi bitmiş olan kartların değeri de forumda herkesin gözünün önünde yani 1500 ile 1900 TL arasındadır bana göre, ha birisi çıkar kartın hayranıdır 3'e 5'e bakmaz satın alır orası ayrı mesele.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuafortr

Takip

hiç kaçırmıyosun hocam , hep takiptesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgar84

quote:

Orijinalden alıntı: kuafortr

Takip

hiç kaçırmıyosun hocam , hep takiptesin.

Aynen takipteyim. Burada fiyat bana uymuyor ama belki normale çeker arkadaş fiyatı. Keza kimse 2 yıl kullanılmış artık garantisi bitmiş ve ne zaman arıza yapacağı belli olmayan bir ürüne 2000 küsür TL bağlamaz sanmam. Garantisi bitmiş ürün almak piyango gibi birşey, 3-5 yılda gidebilir belki 1 hafta sonra da bozulabilir . E kimse de 2000 TL ile şans oyunu oynamaz kolay kolay. Yinede hayırlı satışlar dilerim, umarım dilediği fiyattan satar.

• Ürün satıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: 83Gece83

Ürün satıldı

Yok artık! inanmam :) 2400 TL ye mi satıldı ? Kesin forum dışı satılmıştır. Hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuafortr -- 24 Haziran 2016; 0:07:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.