Şimdi Ara

Komple Oyun Canavarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ardahan İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Komple Oyun Canavarı
    BİLGİSAYAR PARÇALARI (DETAYLAR EKLENECEKTİR)

1. EKRAN KARTI SAPPHİRE R9 295X2 TEMMUZ AYINA KADAR GARANTİSİ BULUNMAKTA FATURASI VAR 4.837 TL HTTP://WWW.VATANBİLGİSAYAR.COM/URUN_DETAY.ASPX?URN=13673&KAT=506&LANG=TR-TR&OM.ZN=A

2. RAM 32 GB 1866 1300 TL
    HTTP://URUN.GİTTİGİDİYOR.COM/BİLGİSAYAR-TABLET/GSKİLL-RİPJAWSX-32GB-4X8GB-DDR3-1600MHZ-CL9-DU-221200299?MPCH=ADS&GGAP_S=AKAKCE&GGAP_M=OCS&GGMKTG1=OCS*AKAKCE******&GGAP_N=AKAKCE&SCXİD=14489-145823-2357-0

3. HDD 120 GB 2 ADET SSD, 2-2-4 TB 3.5’’ WD HARİCİ HDD, 1 TB WD HDD 1000 TL

4. COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W ?

5. AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 125W 32NM İŞLEMCİ 600 TL
    HTTP://WWW.HEPSİBURADA.COM/AMD-FX-8350-X8-4-0GHZ-SOKET-AM3-İSLEMCİ-PM-BD500176

6. MSI 990FXA-GD80 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHZ (O.C.) ANAKART 419 TL
    HTTP://WWW.HEPSİBURADA.COM/MSİ-990FXA-GD65-AMD-990FX-2133MHZ-DDR3-SOKET-AM3-ATX-ANAKART-P-BD101227?MAGAZA=ALTUNEXTRA&UTM_SOURCE=PC&UTM_MEDİUM=AKAKCE&UTM_CAMPAİGN=C&UTM_CONTENT=C&UTM_TERM=K&WT_PC=AKAKCE.C.K.PC&V=1.38.4

7. COOLER MASTER HYPER 612S SOĞUTUCU FAN 100 TL
    HTTP://URUN.N11.COM/SOGUTUCU-VE-FAN/COOLERMASTER-RR-H6V2-13PK-R1-HYPER-612-VER2-CPU-SOGUTUCUSU-P103367892?CİD=700501&UTM_SOURCE=COMP_AKAKCE&UTM_MEDİUM=CPC&UTM_CAMPAİGN=AKAKCE_GENEL&UTM_CONTENT=102_210_3070&UTM_TERM=

8. CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 760T FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA 728 TL
    HTTP://WWW.GAMEEKSTRA.COM/CORSAIR-GRAPHITE-SERISI-760T-FULL-TOWER-PENCERELI-SIYAH-KASA,PR-5188.HTML

9. RAMPAGE KLAVYE VE EVEREST SGM-X7 MOUSE

İSTENEN TOPLAM FİYAT : 6500 TL >>>> 6250 TL
    PARÇA SATIŞI İLK BAŞTA YOK. TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Komple Oyun Canavarı
     Komple Oyun Canavarı
     Komple Oyun Canavarı
     Komple Oyun Canavarı
     Komple Oyun Canavarı
    Fiyat : 6250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ardahan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ben o paraya sıfır ddr4 lü i7 li skylake sistem toplarım para da artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcoppy38

Ben o paraya sıfır ddr4 lü i7 li skylake sistem toplarım para da artar

Ekran kartinida gtx850 alırsın artık

• hayırlı ramazanlar , ürünülerinizin fiyatlarına son sistem toplanabiliyor biliyorsunuz değilmi 2x olarak bu parçaları alabiliriz sizin ürünlerin fiyatına.
    ayrıyetten haswell bile toplanır o 6000 TL YE ! .

Komple Oyun Canavarı
  • Sebastian Insane kullanıcısına yanıt
    Git oradan al o zaman. Kendini araştırmacı zeki mi sanıyorsun. Yazılan ürünleri teker teker bul çıkar bakalım kaç para ediyor. Almak istiyorsan öneri yapar fikir susarsın. Konuyu kirletme bosuna

• quote:

Orijinalden alıntı: 83Gece83

Git oradan al o zaman. Kendini araştırmacı zeki mi sanıyorsun. Yazılan ürünleri teker teker bul çıkar bakalım kaç para ediyor. Almak istiyorsan öneri yapar fikir susarsın. Konuyu kirletme bosuna

konuyu kirletmekmi güldürme beni senin parçalarını neden alsın amd yi bende satamıyorum sana adam gibi söylüyoruz hemen ilan kirletme oluyor zaten alıcam beklemedeyim haber bekliyorum skylake alıcam insallah son sistem anakart 1551 soket işlemci ddr4 ram bilgilendirmek kirletme oluyorsa kusura bakma bu fiyata satman imkansız gibi insallah satabilirsin veya aylarca beklersin
  • AMD ANAKART işlemci fiyatını 1500 TL tutmadım hocam dikkatini çekerim. Alacak olan alır olmadı elimde kalır. Biraz sert olmuş kusura bakmayın ayrıca. Amacım biran önce satmak ama yok fiyatına satmak istemiyorum. Öneri yapan da olmadı. Sadece ekran kartı için teklif geliyor. Başka bişey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sebastian Insane kullanıcısına yanıt
    Durum bundan ibaret hocam

• hayırlı satışlar .
  • bu nedir la
  • ram 1300 tl mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

ram 1300 tl mi

Benimde en çok takıldığım nokta bu oldu
  • hocam bu cihazı iki cihan bir araya gelse bu fiyata satamazsın.
  • İsteyen varsa teklif versin ekran kartı hariç hepsini paketledim düzgün fiyat verene vereyim hepsini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.