Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Sapphire R9 290 Tri X Oc (725 TL) Satın Al 11 Aralık 2015 07:18 1 1 Satılık Sapphire R9 290 Tri X Oc (725 TL) Arkadaşlar Merhaba, Yeni ekran kartını alacağım için eski ekran kartım olan r9 290 ekran kartımı satıyorum. Kartın hiçbir problemi yok. Hepsiburada.com dan satın almıştım. Garantisi 2-3 ay önce bitmiş olmalı. Kartı kesinlikle overlocksuz olarak kullandım. Ayrıca oyun amaçlı olarak kullanıldı kart. Yani herhangi bir zorlamaya maruz kalmadı. Kartın kutusu evde bir yerlerde olabilir, bulabilirsem kutusu içerisinde göndereceğim. Bulamazsam güzel ve sağlam bir şekilde paketleyerek gönderim yapacağım. Ekran kartı detayları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Özellikle belirtmek istiyorum kart R9 290, karışıklık olsun istemiyorum. Yani R9 290X değil. http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html Kesinlike takas düşünmüyorum. Dediğim gibi karttan gelecek bakiye ile kendi bakiyemi birleştirip yeni bir ekran kartı alacağım. İletişim: 0555 491 65 16 - Jankat HURMA Sanalpazar linki aşağıdadır: http://www.sanalpazar.com/Satilik-Sapphire-R9-290-Tri-X-Oc__isp57004312 Edit: Kart shephard16'a satılmıştır. Teşekkürler. Teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 725 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Sapphire R9 290 Tri X Oc (725 TL) SATILIK Intel i7 860 Dört Çekirdekli İşlemci SATILIK ATI/AMD PowerColor 5870 Ekran Kartı SATILIK A-DATA Extreme 2x2GB=4 GB DDR3 2000 MHZ Ram