Şimdi Ara

SATILIK Intel i7 860 Dört Çekirdekli İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK Intel i7 860 Dört Çekirdekli İşlemci
    Arkadaşlar askerden geldim ve yeni sistem topladığım için eski bilgisayar bileşenlerimi satıyorum.

Satılık Ürün 1: Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz)

4 çekirdek işlemci + HT teknolojisi sayesinde 4 sanal ünite. Fiziksel çekirdek+sanal çekirdek toplamı = 8 çekirdek.

Günlük 4 GHZ uygun bir soğutucuyla rahatça kullanabilirsiniz.

Ürüne soğutucu dahil değildir.

Garantisi faturası vs yok. Bayağı uzun bir süre kullandım, garanti bitmiştir zaten.

Ürünün satış fiyatı: 275 TRL

Daha detaylı bilgi için:

http://ark.intel.com/products/41316/Intel-Core-i7-860-Processor-8M-Cache-2_80-GHz

http://www.sanalpazar.com/Satilik-Intel-I7-860-Dort-Cekirdekli-Islemci__isp23375426

Satılık Ürün 2: GA-P55A-UD4 (rev. 1.0) anakart. Ürün en son resmi bios sürümüne update edilmiştir. Yukarıdaki işlemciyle uzun süre birlikte kullanılmıştır. Dual channel ram slotlarından bir tanesi bozuk sanırım. Ben 4+4 sıkıntılı olmayan slotlarda kullandım. OC de sıkıntı yaratmadı bugüne kadar.

Detaylı bilgi için:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3239#ov

Ürünün satış fiyatı: 50 TRL

Edit: Anakart satılmıştır.

İkisini birden alırsanız 300 TRY düz veririm. Bunun harici pazarlık veya takas kesinlike söz konusu değildir. Elden satış tercihim ama eğer pttden veya banka hesabıma para yollarsanız ödetmeli olarak istediğiniz herhangi bir kargo şirketiyle para ulaşır ulaşmaz elime parçayı size yollarım. Eski sistemimdeki sattığım diğer parçaları donanımhaber dükkanımda bulabilirsiniz. Ürünleri kasanızı getirerek evimde test edebilirsiniz.Veya kendi makinanızı getiripte test edebilirsiniz.

İletişim: Jankat HURMA

Cep: 0555 491 65 16

Edit: Anakart satılmıştır.

Edit: İşlemci satılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ürünlerin piyasası düşünülürse 24 saat içerisinde satılması lazım... Yalnız ikisini ayrı satma... işlemcin elinde kalabilir
  • Sorun değil, ücretleri uygun. Eğer satamazsam arkadaşıma vereceğim işlemciyi zaten :)
  • O zaman hayırlı satışlar diliyorum
  • Arkadaşlar anakart satılıdı, işlemci satışı devam etmektedir.
  • Arkadaşlar işlemci satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.