Şimdi Ara

SATILIK A-DATA Extreme 2x2GB=4 GB DDR3 2000 MHZ Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #A-data Tür #DDR3 Kapasite #4GB Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK A-DATA Extreme 2x2GB=4 GB DDR3 2000 MHZ Ram
    Arkadaşlar askerden geldim ve yeni sistem topladığım için eski bilgisayar bileşenlerimi satıyorum.

Satılık Ürün: A-DATA Extreme 2x2GB= 4 GB DD3 2000 MHZ Ram

Garantisi faturası vs yok. Bayağı uzun bir süre kullandım, garanti bitmiştir zaten. Bugüne kadar tam performansla tamamen sorunsuz bir şekilde kullandım.
    Detaylı incelemesi ve bilgi için: (İngilizce)

http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/pc-components/memory/computer-laptop-memory/a-data-extreme-2000mhz-717037/review

Ürünün satış fiyatı: 80 TRL

Pazarlık veya takas kesinlike söz konusu değildir. Elden satış tercihim ama eğer pttden veya banka hesabıma para yollarsanız ödetmeli olarak istediğiniz herhangi bir kargo şirketiyle para ulaşır ulaşmaz elime parçayı size yollarım. Eski sistemimdeki sattığım diğer parçaları donanımhaber dükkanımda bulabilirsiniz. Ürünleri kasanızı getirerek evimde test edebilirsiniz.

İletişim: Jankat HURMA

Cep: 0555 491 65 16
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Tarafımdan alınmıştır.
  • Ürün Kreativ'e satılmıştır. Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.