Şimdi Ara

SATILIK ATI/AMD PowerColor 5870 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK ATI/AMD PowerColor 5870 Ekran Kartı
    Arkadaşlar askerden geldim ve yeni sistem topladığım için eski bilgisayar bileşenlerimi satıyorum.

Satılık Ürün 1: ATI/AMD PowerColor 5870 Ekran Kartı

Garantisi faturası vs yok. Bayağı uzun bir süre kullandım, garanti bitmiştir zaten. Fanında ilk açılışta biraz fazla ses geliyor ve yaklaşık 5 dk içerisinde normal haline geliyor. Fanı yağlayarak vs kolayca aşılacak bir durum olduğunu düşünmekteyim. Bugüne kadar tam performansla tamamen sorunsuz bir şekilde kullandım ekran kartını.

Detaylı incelemesi ve bilgi için: (İngilizce)

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/hd5870launch/

Ürünün satış fiyatı: 200 TRL

Bunun harici pazarlık veya takas kesinlike söz konusu değildir. Elden satış tercihim ama eğer pttden veya banka hesabıma para yollarsanız ödetmeli olarak istediğiniz herhangi bir kargo şirketiyle para ulaşır ulaşmaz elime parçayı size yollarım. Eski sistemimdeki sattığım diğer parçaları donanımhaber dükkanımda bulabilirsiniz. Ürünleri kasanızı getirerek evimde test edebilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/Satilik-Atiamd-Powercolor-5870-Ekran-Karti__isp23372683

İletişim: Jankat HURMA

Cep: 0555 491 65 16
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu karttan kullanmıştım daha önce gerçekten performanslı bir karttır. Fiyatı da uygun tutmuşsunuz. Hayırlı satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalpazar linki eklenmiştir.
  • Ekran kartı satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATI RADEON 9800 PRO EKRAN KARTI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.