Şimdi Ara

satılık sıemens sp65 cep:30ytl şok şok fiyat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihaz bildiğimiz sıemens s65 telin kamerasız modelidir kamera dışında tüm özellikleri aynıdır hafıza kart/bluetoth v.b cihazın joystıck arzası vardır sağ/sol/yukarı/aşağı çalışmıyor yanlızca bastığınızda ok leme çalışmaktadır bunun dışında hiç bir sorunu bulunmamaktadır menu sisteminde gezinmeyi ise yan tarafta bulunan ses açma kapama tuşu ile yapabilirsiniz yani tümcihazı menülerine ulaşabiliyorsunuz sorunsuz çalışıyor fiyat gayet uygun şekilde veriyorum fiyat pazarlıksız:30ytl dir.

bana:imkan@tr.net msn adresinden ulaşabilirsiniz.

cihaz ile ilgili bilgi link:http://www.enekonomik.com/cep_telefonu/8/Siemens/1271/Siemens_SP65/ozellikleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maraton -- 18 Eylül 2007; 23:06:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cihazın kasası orj gri dir hemen hemen sıfırdan farkı yoktur temizdir şebeke full dür joystıck harici cihaz full dur arkadaşlar alır yaparım diyorsanız veya bu şekilde alo desin bana yeter diyorsanız kaçırmayın derim 30ytl den renkli ekran+hafıza kartlı+bluetooth lu bir cihaz sizleri bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maraton -- 18 Eylül 2007; 23:28:23 >

• izmirden pm
  • Hocam aletin kasasının durumu nasıl acaba?
  • cihaz red alert arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun. tüm ilgilenen arkadaşlarıma tşk ederim.

• nasil karcirdim bunu ben
  • bi aksilik olursa ben almaya hazirim haberin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.