Şimdi Ara

SATILIK SIFIR KULLANILMAMIŞ MSI GTX1070 GAMING X 8GB EKRAN KARTI (VATAN BİLGİSAYARDA TEST SEÇENEĞİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #MSI Grafik İşlemci #Nvidia Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar,

Emin olmak isteyen arkadaşların içinin rahat etmesi amacıyla alıcı nezaretinde vatanbilgisayarda test edilip kart alıcıya teslim edilcektir...

Beni bilen bilir demeyeceğim artık, bu seferki şehir dışında çalışma durumumdan dolayı yeni topladığım sistemimi satma durumunda kaldım.
    Ürün hiç kullanılmadı bile sıfır kutusunda 16.10.16 vatanbilgisayardan alınma ve 23 ay daha garantisi mevcuttur. Forumda beni sorun cevabı güven ve kalitedir...

Fiyatı : 1700TL' dir. İstanbulda elden teslim edilir veya kargo alıcıya ait olmak üzere kargolanabilir...

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1070 Gaming X ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI GeForce GTX1070 Gaming X 8 GB en uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1070-gaming-x-8gb-gddr5-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

SATILIK SIFIR KULLANILMAMIŞ MSI GTX1070 GAMING X 8GB EKRAN KARTI (VATAN BİLGİSAYARDA TEST SEÇENEĞİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aliminyum-Tr -- 30 Kasım 2016; 10:9:22 >

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün ahmetddr nickli arkadaşa satılmıştır. Kaçıranlar üzülsün, alana hayırlı olsun...
  • 1070 ti fiyatına gitmiş ki gecen gün 1600 e 1 sene garantilisi satıldı 1070 ti üzülen yok rahat ol :) alana satana hayırlı olsun
  • kılıçaziz K kullanıcısına yanıt
    adam 3 yıl önce satmış ya :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satılmış ürün ilanlarını keşke insanlar profillerinden gidip kaldırsalar.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Keşke siz de 5 ay önce hortlamış konuyu 5 ay sonra tekrar HORTLATMASAYDINIZ!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EBÖB E kullanıcısına yanıt
    ikinci elde konu yukarı çıkmıyor. hep böyle söylüyorlar bana da.
    Ne demek çıkmıyor? Her yorumda güncelleniyor sırası.

O halde kendi konumuza attığımız mesaj çıkmıyordur, tam bilemedim ama bir yazı yazmam niye bu kadar sinirlendirdi ki?

Ben de ekran kartına bakıyorum satıldı satıldı vs vs. Ben de kızayım o zaman?
    Hocam 2.el de giriyorum konuya bir de bakıyorum 4 senelik satılmış ilan. Neden yorum yazarsınız anlamak güç.

Ben de tarihine dikkat etmedim zaten 4 senelik ilan niye durur? aşağıları doğru gezdim, boşluğuma geldi yazdım. Hadi 6 aylık satılmış olsun, ne bileyim 4 senelik ilanmış?
    Kusura bakma hocam iyi forumlar 👋👋👋

iyi akşamlar, olur böyle şeyler, saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.