Evde genellikle film izlemek ve çalışmak için kullandığımız (bir iki kere de GTA5 oynadım) bilgisayarımızı yeniledik, eskisini satmak istiyorum.
i7 6700K 1151 pin (Kutusu var ama ne işe yarar bilmem)
MSI Z270 Gaming M3 (Kutusu, kutu içeriği falan mevcut)
Samsung 8GBx2 2400 Mhz DDR4 RAM M378A1K43CB2 - CRC
GIGABYTE GTX 1060 6GB G1 Gaming Rev. 2.0 (Forumdan ikinci el almıştım, çok kısa süre (1-2 gün heralde) mining yapılmış. Ben bir sorun görmedim ama istediğiniz gibi test yapabilir, kontrol edebilirsiniz)
Sıfır alınmış Thermaltake Litepower 650 W (Eski sistemden sadece PSU'yu yeni sisteme taşıdım, onun için eski sisteme bunu alıp taktım. Kutusu falan var)
Dark N10 kasa (Pencereli, 4 fanlı, kendi fan kontrolleri falan olan bir kasa. Filtreleri üstünde)
Samsung 850 EVO 120GB 540MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD (MZ-75E250) (Sıfır windows 10 kurulu aktif)
Seagate 640 GB SATA
Parça satışı yoktur. Ankara Ayrancı'da evime misafir olup bir çayımı içer, istediğiniz gibi deneyerek alırsınız. Kargoyla falan uğraşmak istemiyorum. İlla kargolamamı isterseniz önce para sonra kargo şeklinde gönderirim ama benden çıktıktan sonra hiçbir mesuliyet kabul etmem. Yine de Ankara'da bir tanıdığınızın gelerek almasını tercih ederim.
İyi alışverişler.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.