Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Snapdragon'lu Note 10 (Plus Değil) Satın Al 6 Nisan 2020 22:56 1 1 Satılık Snapdragon'lu Note 10 (Plus Değil) - İphone'dan Samsung'a geçtim alışamadığım cihazı tekrar apple'a dönmek üzere satıyorum. - Cihaz Kore Çin Brezilya bölgesi için üretilen Global versiyon Çift Hatlı Snapdragon 855'li modeldir. Çeviri dil sorunu vs yoktur. Tam Türkçe menü türkiye cihazlarından farksız (Global Versiyon)- Model Numarası N9700. Beyaz Renk Herhangi bir problemi olmayan cihazımı satıyorum. - Düz Note 10'dur Plus değildir. - Çift Hattın ikisi de Server ile imei kaydı yapılmıştır. 5 aydır bu şekilde sorunsuz kullanılmaktadır. BTK'da kayıtlı görünmektedir. 2 hattım var ikisi de cihazımda takılı sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. Fiyat 5400 tl elden alışveriş tercihimdir.- Ciddi düşünenlere fotoğraf gönderirim. Cihazımı İstanbul içinde ortak noktadan görüp test edebilirsiniz.- Kredi kartı kullanmak isteyenlere elden nakit farkını öderim kredi kartıyla bana iphone 11 alabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 12 mini 64 GB tr garantili 16 Ocak Amazon’dan alonma İphone 11 pro max 64gb vatan faturalı garantili Satılık Snapdragon'lu Note 10 (Plus Değil) SATILIK MSI PE60 6QE-407XTR (GTX960M)