Şimdi Ara

SATILIK - SONY ERICSSON XPERIA NEO - 240 >> 220>>> 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Severek kullandığım telefondu. Başka bir telefon aldığım için kenarda boşuna durmasın. İhtiyacı olan kullansın.

Fiyat 240 tl'den 220>>> 200 tl'ye düşürdüm. SON FİYATIM BUDUR. İNDİRİM İSTEMEYİN LÜTFEN. ALIN KULLANIN. İSTENİLDİĞİ TAKDİRDE ROOT, ROM, BOOTLOADER KİLİDİ İŞLEMLERİNİ DE YAPABİLİRİM.

Kutusu duruyor. Kendi kulaklığı, HDMI kablosu duruyor. Yalnızca data kablosu yok, Şarj adaptörü duruyor. Garantisi bitti faturası da duruyor.

Cihaz Eylül 2011'de Bursa VatanBilgisayar'dan alınma. Garantisi bitti.

Servise hiç gitmedi, hiç bir problem yaşamadım.

Satış şeklim, Bursa içi elden veya kargo alıcıya ait olmak üzere önce havale sonra kargo. Her ile gönderebilirim.

SATILIK - SONY ERICSSON XPERIA NEO - 240 >> 220>>> 200 TL SATILIK - SONY ERICSSON XPERIA NEO - 240 >> 220>>> 200 TL SATILIK - SONY ERICSSON XPERIA NEO - 240 >> 220>>> 200 TL SATILIK - SONY ERICSSON XPERIA NEO - 240 >> 220>>> 200 TL SATILIK - SONY ERICSSON XPERIA NEO - 240 >> 220>>> 200 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 29 Kasım 2013; 19:41:45 >

• bursadan pm..
  • satışa devam...
  • pm
  • eternal soul kullanıcısına yanıt
    hocam 2 tane samsung b7320 ile takas düşünürmüsünüz
  • maalesef şu anda cep telefonu ile takas düşünmüyorum. zaten ihtiyaç fazlalığından satıyorum.
  • eternal soul kullanıcısına yanıt
    pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satışa devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon "doguking" e satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.