Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SONY GOLD WIRELESS HEADSET Satın Al 13 Şubat 2021 14:33 1 1 SATILIK SONY GOLD WIRELESS HEADSET Dogumgünü hediyesi olarak geldi konsolla birlikte. Konsolu kullanmadıgım için elden cıkarıyorum. Sıfır ayarında tertemizdir. Kutusu duruyor şimdi bulamadım. Eksik kablosu yok. Kozmetik açıdan da kusursuz derisi falan soyulmadı. Dedigim gibi çok az kullandım alışamadım ürüne. Garantisi bitti mi hatırlamıyorum siz yok gibi düşünün. Ciddi alıcı varsa daha fazla detay, foto gönderebilirim. Eskişehir elden, başka iller ödeme- alıcı kargo şeklinde yapılabilir Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Playstation 5 / Gow edition Gamepad/ Kırmızı Gamepad/Şarj standı ALINIK 500 LİRA STEAM BAKİYE ALINIK D2 RESSURECTED KEY SATILIK 3080Lİ KOMPLE SİSTEM