Şimdi Ara

Satılık Sony İ7 müthiş fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haziranda amerikadan gelecek olan şu linktekihttp://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCF115FM-B-NOTEBOOK,14729.html
    laptopu peşin fiyatına satabilirim almak isteyen olursa arasın yada özel mesaj atsın.Gerçekten harika laptop maddi durumu iyi olan yada satmak için alan olabilir.Bana biraz pahalı geldi o yüzden satacağım.

16.4 inch WXGA+ display (1600 X 900) X-Brite Ekran
    Intel Core i7-720QM 1.60 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.6 GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    6 GB DDR3 1333 Mhz (Max.8 GB) Ram
    500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ

Gerçekten müthiş bişe

6MB ön bellek bilgisayarı uçurur herhalde.

• Ekranı çok kalitesiz x-brite olanların hepsi berbat... İstanbul Bilişim mağazasına gidip gördüm. X-Brite ekranlar kalitesizdir....

İşlemcisi de uçurmuyor... Windows performans indeksine göre 7 puan vermekte... Ekran kartı Nvidia 330M için 6,5 puan veriyor... Ekran kartı oyun amaçlı değil ama birçok oyunu orta ayarda akıcı oynatabilmekte...

Intel in I9 işlemcileri daha hızlıdır...

Son olarak İstanbul Bilişim'deki her dizüstünde orjinal TÜRKÇE işletim sistemi yoktur. Kendileri kısmen Türkçe yamalamaktalar. Tuşları da orjinal Türkçe klavye değil... İStanbul Bilişim Türkçe tuşları yan sanayi kalitesindeki tuşlarla değiştirmekte... Yani orjinal Türkçe Q klavye ile İstanbul Bilişim'deki sonradan Türkçeleştirilmiş klavye BİREBİR AYNI DA DEĞİL...

İStanbul Bilişim'de servis kalitesi de tartışmalı.... Aman dikkat...
  • ekran fll hd değil ayrca x brite lcd.ekran kartı performanslı değil.6 gb ram diyorsanz packard bell de war .ayrıca burası 2.el bölümü de değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 22 Mayıs 2010; 12:19:18 >
  • Tamam siz övdüyseniz bu kadar mükemmel bilgisayardır.
  • Bilgisayar sıfır 2.el değil.Dediğim gibi aldığım fiyata vereceğim alan olursa yoksa zaten ben kullanacağım sorun değil yani.Teşekkürler
  • sence konunun başlığında ikinci el bölümü yazıyomu ? bence yazmıyo

ikinci el ürünler için forumda kocaman bir bölüm var oraya alalım seni ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.