Şimdi Ara

Satilik Sony Müzik Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaslar Merhaba;

Bodrumda bekleyen emektar müzik setimizi satiyorum. Kolonlarin tozlu olmalari disinda hiç bir problem yok. Müzik setinin kendisi bayagi sikintili. CD sürücü sökülmüs vaziyette ve kaset çalarlar çalismiyor. Sadece line in girisini kullaniyordum. Ben sistemin anakartini söküp bir kendi tasarimim bir pleksi içine koymayi düsünüyordum. Anakart üzerinde ayrica ekstra sub woofer girisi de var. Yalniz line in girisi stereo oldugu için 5.1 yapma imkani yok. Sistem eski oldugu için degerlerini veremiyorum ama en azindan 200w ses gücü oldugunu söyleyebilirim. Kolon kablolari kayip. Kumanda çalisiyor diye hatirliyorum.(Logitech Z 623ten daha güçlü oldugunu hatirliyorum.) Alacak kisi sadece kolonlari alacagini varsayarak alirsa cani sikilmaz. Amfinin kendisi bonus olmus olur. Velhasil kelam sadece kolonlarin ederinin bile altinda bir fiyat istiyorum. Önce ödeme sonra kargo seklinde ürünleri gönderebilirim. Kargo masrafini alici karsilar ama bayagi tutar diye düsünüyorum. En iyisi Istanbul Levent'ten elden almaniz olur.

Çok net söylüyorum: Pazarlik mesajlarina ve pmlerine cevap vermeyecegim.

Istedigim fiyat 50 TL - Takas düsünmüyorum.

@Elektrox Arkadasimin talebi üzerine ekstra fotograflar eklendi. Fotograflari eklerken bir sey daha hatirladim. Bi yandan da iyi oldu. Bi komsumuzun çocugu ortadaki tiz hoparlörünün içine parmagiyla bastirmisti. Ikisinde de böyle bir problem olmustu ama sonradan düzeltildi. Ses testi yapilmisti herhangi bir bozulma vs yok. Model Numarasy: HCD-H881

Satilik Sony Müzik Seti

Satilik Sony Müzik Seti

Satilik Sony Müzik Seti

Satilik Sony Müzik Seti

Satilik Sony Müzik Seti

Satilik Sony Müzik Seti

Satilik Sony Müzik Seti

Satilik Sony Müzik Seti

Satilik Sony Müzik Seti

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 4 Ağustos 2014; 14:45:56 >

• Ürün Elektrox arkadaşıma satılmıştır. Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY RX-99 Müzik Seti
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.