Şimdi Ara

[[SATILIK]] Stattrak M9 Bayonet Doppler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün yine 2.kez tek kutudan bıçak düşürmeyi başardım.Stattrak M9 Bayonet Doppler düştü.(Phase 2 ) 375 Key veya 1950 TL karşılığı satılıktır.Takas düşünmüyorum.Satış İstanbul içi elden olur.

Ayrıca takas sadece Karambit Fade pembe oranı yüksek + item ( oranlardan anlamıyorum oyun içi bakarım :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cou_ -- 11 Mayıs 2015; 17:48:09 >

• Bu gunlerde herkese bıçak çıkıyor :) hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

Bu gunlerde herkese bıçak çıkıyor :) hayırlı olsun

Teşekkürler
  • Çok sağlam bir bıçak. Piyasada en çok arananlardan stat trak olmasıda cabası. Çok iyi araştır derim muhtemelen yüksek bir fiyata satabilirsin.
  • 270-300 key arasi ederi var pardon stattrakmis 750-1000 key eder bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat99999 -- 27 Nisan 2015; 10:07:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işleri yapan yakın bir arkadaşıma sordum,minimum 450 key civarı dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cou_

Bu işleri yapan yakın bir arkadaşıma sordum,minimum 450 key civarı dedi

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=410334067&insideModal=1
    Bu siteye gore full fade karambit ile takas edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat99999 -- 27 Nisan 2015; 10:12:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SILINEBILIR
    10 yıl önce açıldı
    SILINEBILIR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cou_ kullanıcısına yanıt
    750-1000 key diyen arkadaş bunu yazmak için hesap açmış herhalde, ve rüyasında falan mı görmüş ne yapmış..

Neyse 450lerdi normal değeri, ancak key bulmak zorlaştığı için şu anda 400 key civarından gidiyor redditte. Direk TL ile satman zor olacaktır, o sebeple, trade sitelerinde (csgolounge,reddit) key ile takas edip, keyleri satsan daha kolay olur.

Diğer yandan stattrak bıçak satmak her zaman daha zordur, aklında olsun.
  • 9 kasa açtım en iyi m4a4 asiimov oda Bs çıktı çok şanslısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil oba -- 27 Nisan 2015; 10:15:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

750-1000 key diyen arkadaş bunu yazmak için hesap açmış herhalde, ve rüyasında falan mı görmüş ne yapmış..

Neyse 450lerdi normal değeri, ancak key bulmak zorlaştığı için şu anda 400 key civarından gidiyor redditte. Direk TL ile satman zor olacaktır, o sebeple, trade sitelerinde (csgolounge,reddit) key ile takas edip, keyleri satsan daha kolay olur.

Dostum teşekkürler bilgin için,tl olarak düşündüğüm rakam verilirse key ile uğraşmadan tl vermeyi düşünüyorum.En kötü key ile uğraşacağız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil oba

9 kasa açtım en iyi m4a4 asiimov oda Bs çıktı çok şanslısın

8-9 kutu 2 bıçak hocam :)
  • quote:

Hocam attigim linke bakabilir misiniz fiyatlar tamamen yanlis mi?

• berat99999 kullanıcısına yanıt
    Tamamen yanlış değil, ancak bu şekilde birçok rehber var zaten, ve hepsi, trade ile hiç alakan yoksa, ne azından bir fikir oluşsun diye yapılırlar. Ancak tradeleri biraz takip edersen, 450keye koyan kişiler bile 2-3 hafta bekliyor, sonra saçma sapan trade yapıyorlar stattrak dopplerlarda. Tabii ki bazen denk geliverir 2000 keye satarsın, o kısmı bilemem, ancak asıl değeri kesinlikle öyle değil. Geçenlerde o şekilde 3 trade e denk geldim, ikisi 450 lere koymuştu ve satamadılar, 400 olan satabildi sadece.
  • quote:

Tamamen yanlış değil, ancak bu şekilde birçok rehber var zaten, ve hepsi, trade ile hiç alakan yoksa, ne azından bir fikir oluşsun diye yapılırlar. Ancak tradeleri biraz takip edersen, 450keye koyan kişiler bile 2-3 hafta bekliyor, sonra saçma sapan trade yapıyorlar stattrak dopplerlarda. Tabii ki bazen denk geliverir 2000 keye satarsın, o kısmı bilemem, ancak asıl değeri kesinlikle öyle değil. Geçenlerde o şekilde 3 trade e denk geldim, ikisi 450 lere koymuştu ve satamadılar, 400 olan satabildi sadece.

Valla 450 keyin tl karşılığı üzerinden az pazarlık payıyla vermeyi düşünüyorum.Uçmadan kaçmadan elimden çıksın istiyorum.Bekleyeceğim bakalım :)
  • Bu ne arkadas ya en az 50 kutu actım çıkan en iyi şey blue laminate stattrak adamlar 9 kutuda asiimov cikmis şikayet ediyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: Delpzie.

Bu ne arkadas ya en az 50 kutu actım çıkan en iyi şey blue laminate stattrak adamlar 9 kutuda asiimov cikmis şikayet ediyor!

Şans işi hocam birazda ama size önerim tek tek açın kutuları ayrı günlerde
  • Piyasadaki rehberlerin çoğu güncel değil.
    Çoğu yazıldığı sırada pazardan 1 haftalık ban süresi yoktu.
    Piyasada elinde hali hazırda 400 keyi bulunan adam çok az.
    Bunları göz önünde bulundurarak hesap yapın.
    TR de 1 bıçağa 2000 lira verecek kimse yok.
    O yüzden cgl,reddit 350 key civarı teklifleri direk değerlendirip keyleri nakite çevirin.
    Unutmayın bıçağın sayısı arttıkça rekabete girecekler ve fiyatı düşecek.
    10-20 key için 1 ay beklemeyin.
  • ben oyuna yeniyimde biri açıklayabilirmi normal stattraklarda kill sayısı yazıyor bıçaklarda ne farkediyor ? onların neresinde yazıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hırka

ben oyuna yeniyimde biri açıklayabilirmi normal stattraklarda kill sayısı yazıyor bıçaklarda ne farkediyor ? onların neresinde yazıyor ?

Bıçak üstünde çizik olarak görünüyor sayı.

İyi satışlar dilerim.

•  [[SATILIK]] Stattrak M9 Bayonet Doppler

Stattrak bu şekilde gözükmektedir,Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için.Takas olarak 425 key aşağısı düşünmüyorum.Min.25 key almamış olacağım zaten.tl olarakta yardımcı olurum alacak arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cou_ -- 27 Nisan 2015; 16:02:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.