Bildirim
Satılık Steam : CSGO & Left 4 Dead 2
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Left 2 dead 2 bedava verilmiş bir oyun şimdiki fiyatıyla para istemek saçma
Ayrıca cs go hesabın ne durumda silver 1 hesabi almakla nova hesabı almak bir değil .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim haberim yok bedava verildiğinden uzun zamandır girmediğim bir steam zaten. Ayrıca goda oynanmadı hiç 3 maç felan atıldı o kadar. Onun dışında Legendery eagle olan hesabım var. 10. maçta bu sattığım hesabı dmg yaparım. istiyen olursa tabi. Rütbe önemli değil yani nova düşecek kadar kötü oynuyan Go oynamasın zaten. Ayrıca şuan almak istiyen bedava alamıyacak alabileceklerse zaten alırlar. Almak istiyene şuan teklif sunuyorum ben ister ticaret olarak bilinsin ismi ister kazıkcı bu böyle. Zamanında bedava olması beni ilgilendirmiyor adı üstünde ZAMANINDA.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laapoutt -- 1 Eylül 2014; 15:40:00 > -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X