Şimdi Ara

Satılık Sunrooflu 2001 Focus HB Ambiante Gümüş Gri Değişensiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2001 model olup Ambiante sürümüdür. Sunroof vardır. 3 parça boya vardır. Değişen yoktur. Gümüş Gri renktedir. Fiyata pazarlıksız 18.750 TL diyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisensiz-sunrooflu-lpg-li-2001-gri-focus-hb-121841237/detay/

• 20.000 civarında araç almak istiyorum
    Seçeneklerim arasında focus da var
    Ancak o rakama sizin aracınızın muadili focus alabiliyorum
    Bu model ve kilometre de alacağım focus bana sorun çıkartır mı
    Yakıt tüketimi ne civarda
    Objektif bir tavsiye verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

20.000 civarında araç almak istiyorum
    Seçeneklerim arasında focus da var
    Ancak o rakama sizin aracınızın muadili focus alabiliyorum
    Bu model ve kilometre de alacağım focus bana sorun çıkartır mı
    Yakıt tüketimi ne civarda
    Objektif bir tavsiye verirseniz sevinirim

Muadili bir Focus almak istersen GHA modelini alabilirsin. İki bin TL falan daha fazla. Onda 4 cam otomatik, ABS var. Sunrooflusunu da bulabilirsin. Ayrıca daha başka artıları da var ama tam olarak bilmiyorum farkı.

Focuslar nazlı arabalardır, bakımını tam, iyi yaptırmazsan sık sık sanayiye gidersin. Ama bakımını düzenli yaptırdıktan sonra 10 binde bir gider normal bakımını yaptırırsın. Bir de şu var ki, araba 150 bini devirmişse ve bu araç 2000 civarı bir modelse yavaş yavaş bazı parçaların değişim zamanı gelmiştir. Bu sebeple bunları da göze alman gerekiyor. Mesela ben klima kompresörünü değiştirttim. Epey pahalı bir parça. Hoş bizimki bozulmuştu, ondan. Buji kablolarını, termostatı falan değiştirmiştim.

Yakıt tüketimine gelince, Ankara'da Milangaz'dan 2.21 'den 33 Litre gaz alıyorum ve ortalama 320 KM yol yapıyor. O da demek oluyor ki 230 kuruş yapıyor. Yani ortalama 33 litre gaz ile 320 km yol yapıyor. Bu bazen 300'e de düşebiliyor. Uzun yolda ise 420 KM'ye kadar geliyor. Daha geçen ay denedim. Tabii kışın 270 KM'ye kadar düşebiliyor.

Yakıt ve konfor açısından harika araç. Motor gücü çok iyi. Seri. Gaza bastı mı kaçar.

Dediğim gibi, temizini bulun ve alın.

Bizim aracı da öneririm. Tabii 1,250 TL düşüğünü alırsanız. :) (Bu kısmı objektif yorumlarımdan ayrı tutabilirsiniz. :) )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.