Şimdi Ara

satılık sx1 ve parcaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefon arızalıdır ön board arızası vardı sıteden bi arkadastan aldım bukezde telefonun işikları sönunce telefon kapanıyo bıktım ugrasmaktan ekran kart okuyucu tuslar falan herseyı saglam telefon acılıyo ama sarja takılıyken acılıyo yoksa sarj uyarısı verip kapanıyo ama batarya saglam sorun ne bilmiyorum telefon full kutulu herseyı tam parcalarınıda satabilirim isteyen arızasını bulup yaptırabilir kasası cok temiz
    ekran orjınal:10ytl
    kart okuyucu:7ytl
    kapak orjınal ön arka orta 10 ytl(kasada küçük bi catlak var ama sorun teskil etmiyo hıc bi zararı yok tamirci kaagı kapatırken bastırınca catlatmıs)
    batarya orjınal:7ytl
    data kablosu orjınal:10ytl
    2tane board var ikiside acılıyo biri siemens yazısında kalıyo bırı acılıyo her seyı yapıyo hepsinide:35 veririm pazarlık olur tus bordunun biri satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysyselimy -- 14 Şubat 2009; 12:05:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• selamlar dostum pm atmıştım kapak için ama cevap gelmedi.Şimdiden tşk. mümkünse bana tuşlarıda lazım.sattı isen kapagını sadece alt tuşlarıda olabilir selamlar....
  • cevapladım kardes herseyı duruyo

• arızalı tuş bordları için, tuş bordunun arkasındaki işlemciyi ve flashı fluxlayıp ısıtın düzelecektir.
  • kardes biraz daha yardımcı olablirmisin

• ekranı almak ısterız sorun yoksa ctesi kızılaydan alabilirm sanırım... 7 ytl veriyorum... balgatta oturuyorum eger balgat yakınlarında ısen elden ordanda alabılırım
  • kardeş full kapak denen böylge ( kasa lazım ) içi bende sağlam var acil görüşelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sıfır ve 2.el ramler
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • cevapladım tesekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.