Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
(satılık) galax rtx 4070ti (23.000 TL)
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
Teşekkürler hocam, önceliğim galax
-
Soğutması, marka diye uçuk fiyata satılan kartlara rakiptir, servis bakımından da 2 yıl birebir değişim garantisi mevcuttur. Tamir vs yok
O kadar ısınmaz o kart , 91 görüyorsa macun yeniletmek gerekebilir
Aynı markanın Rtx 4070 Super EX gamer modelini kullanıyorum .Gayet memnunum. Soğutma performansı baya iyi bu havalarda bile 60 / 68 arası fanlar en fazla % 65 te ve sessiz. İlan sahibi arkadaş haklı olarak aynı markadan devam etmek istemiş.
Marka yurt dışında bilinen ve genelde beğenilen bir marka, bizim ülkede asus , msi , gigabyte gibi bir kaç marka haricindekilere hep bilmeden önyargılı olunuyor malesef :) Bu Galax modelleri kullanınca kutudan çıknca kalite belli ediyor. Özellikle üst seviye ürünleri tabi.
Garanti olarak 2 yıl değişim garantisi var. Yukarda arkadaşımızın bahsettiği galax 3070 ti muhtemelen ya mining kartı yada macunu azalmış bir kart veya soğutması zayıf olan bir model tahminimce. Her markada zayıf modellerde ısınma oluyor. Ne asus duallar ne msi ventuslar gördük daha önceki zayıf modellerde 99 derecelerde gezen:) Saydım bu modeller oyunlarda da 80 e yaklaşıyor veya geçiyordu. ( Özellikle 2 fanlı modeller ) Buradaki lafım arkadaşa değil ucuz soğutma ya sahip modellere. Yanlış anlaşılmasın.
Hayırlı satışlar veya takaslar ...
-
Merhaba, kartın güncel durumu nasıldır, oyun için mi kullanmıştınız?
-
As, 6 aylık bir kart olup LoL oynayıp anime izlenmiştir
Hayır , siyah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X