Şimdi Ara

(satılık) galax rtx 4070ti (23.000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
6
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 (satılık) galax rtx 4070ti (23.000 TL)

Şubat 2024 kfg li , teknobiyotikten alınma.

Şuan için takasa kapalıdır , nakit ihtiyacından satılıktır(satılık) galax rtx 4070ti (23.000 TL) 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 23000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Şubat 2026 Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Birakamadin su galax hastaligini🫨😔
  • demircibu kullanıcısına yanıt

• Geinward 4080 dusunursen takas dusunebilirim
  • ScHooT_ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, önceliğim galax

• bu marka nasıl üstad kalite bakımından kısaca bişiler söylermisin.

• Quadh kullanıcısına yanıt

Soğutması, marka diye uçuk fiyata satılan kartlara rakiptir, servis bakımından da 2 yıl birebir değişim garantisi mevcuttur. Tamir vs yok (satılık) galax rtx 4070ti (23.000 TL) 

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Hocam gecen hafta elden galax 3070ti alacak oldum önce ss istedim battlefield 1 de 91 derece olduğunu görünce vazgeçtim. Sizce o kart alinirmiydi
  • Quadh kullanıcısına yanıt

O kadar ısınmaz o kart , 91 görüyorsa macun yeniletmek gerekebilir (satılık) galax rtx 4070ti (23.000 TL) 

• Aynı markanın Rtx 4070 Super EX gamer modelini kullanıyorum .Gayet memnunum. Soğutma performansı baya iyi bu havalarda bile 60 / 68 arası fanlar en fazla % 65 te ve sessiz. İlan sahibi arkadaş haklı olarak aynı markadan devam etmek istemiş.

Marka yurt dışında bilinen ve genelde beğenilen bir marka, bizim ülkede asus , msi , gigabyte gibi bir kaç marka haricindekilere hep bilmeden önyargılı olunuyor malesef :) Bu Galax modelleri kullanınca kutudan çıknca kalite belli ediyor. Özellikle üst seviye ürünleri tabi.

Garanti olarak 2 yıl değişim garantisi var. Yukarda arkadaşımızın bahsettiği galax 3070 ti muhtemelen ya mining kartı yada macunu azalmış bir kart veya soğutması zayıf olan bir model tahminimce. Her markada zayıf modellerde ısınma oluyor. Ne asus duallar ne msi ventuslar gördük daha önceki zayıf modellerde 99 derecelerde gezen:) Saydım bu modeller oyunlarda da 80 e yaklaşıyor veya geçiyordu. ( Özellikle 2 fanlı modeller ) Buradaki lafım arkadaşa değil ucuz soğutma ya sahip modellere. Yanlış anlaşılmasın.

Hayırlı satışlar veya takaslar ...

• Merhaba, kartın güncel durumu nasıldır, oyun için mi kullanmıştınız?

• sanalax kullanıcısına yanıt

As, 6 aylık bir kart olup LoL oynayıp anime izlenmiştir (satılık) galax rtx 4070ti (23.000 TL) 

• Rengi beyaz mı?
  • makavell54 kullanıcısına yanıt

Hayır , siyah (satılık) galax rtx 4070ti (23.000 TL) 

• Pm attım hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.