Şimdi Ara

SATILIK-TAKASLIK XFX 768MB 8800 ULTRA XXX 675GPU 1667SC 2.3GHZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Memory Clock 2.3 GHz
    Shader Clock 1667 MHz
    Clock rate 675 MHz
    Chipset GeForce 8800 Ultra
    Memory 768 MB
    Bus Type PCI-E
    Memory Type DDR3
    Memory Bus384 bit
    Highlighted Features Vista , Dual DVI Out , HDCP Ready , RoHS , SLI ready , HDTV ready

http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&productConfigurationId=1118128

resimdeki karttır. XXX edition rotasmmm ın eski kartıdır. hiç bir sorunu yoktur. kart amerikadan gelmiş bildiğim kadarıyla garantisi hakkında bir bilgim yok.

karta 1hafta kendim tarafından garanti veriyorum. 1 hafta kullanırsın beğenmezsin hoşuna gitmez her türlü kartı geri alırım yalnız gidipte bu kartı 500 watt tan düşük bir psu yla veya oem dandik psu la kullanırsın kartta zarar verirsin o zaman olmaz. bu kartı almayı düşünen kişi en az 500 watt psu tavsiye ediyorum daha düşük bir psu su olana kart satılık değildir.

takas olarak abit aw9d anakart veya gigabyte ın 965p ds4 anakarttı olabilir. daha düşük seviye asus xfx gigabyte msi 512mb 8800gt veya 512mb 8800gts de olabilir. yer istanbul

SATIŞ FİYATI: 500 YTL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuMMerLoVe -- 3 Kasım 2008; 22:57:05 >

• Süper ekran kartı için süper fiyat
  • bildiğim kadarıyla default halde, dünya üzerindeki en güçlü single ekran kartı

quote:

Orjinalden alıntı: SuMMerLoVe
    karta 1hafta kendim tarafından garanti veriyorum. 1 hafta kullanırsın beğenmezsin hoşuna gitmez her türlü kartı geri alırım yalnız gidipte bu kartı 500 watt tan düşük bir psu yla veya oem dandik psu la kullanırsın kartta zarar verirsin o zaman olmaz. bu kartı almayı düşünen kişi en az 500 watt psu tavsiye ediyorum daha düşük bir psu su olana kart satılık değildir.

psu konusundaki uyarın cidden iyi olmuş. psu yüzünden ben zamanında iki ayrı ürünümü iki ayrı kişiden iade almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 2 Nisan 2008; 13:15:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SuMMerLoVe

NE KADAR GÜVENİLİR VEDE KARTINDAN EMİN OLDUGUNU BURDAN ANLAYABİLİRSİNİZ BENCEDE GAYET İYİ ÜRÜN ÇOK İYİ SATIÇI
  • 9600GT ile takas düşünüyor musunuz ?
  • ÖM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebenlier

ÖM

yanıtlandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı bi yanada... O ne güzel bi kasa..
  • pm
  • pm
  • hayırlı satışlar güvenilir satıcı sağlam kasa ekran kartını söylemeye gerek yok zaten :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HELLZONE

pm

cevapladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sebil1

Ekran kartı bi yanada... O ne güzel bi kasa..

Harbiden güzel kasaymış.
    bir de yan kapakta pencere varsa tamamdır.
  • dostum ekran kartı çok iyi fiyatı da biraz iyi gibi bende evga 8800 gtx ko kullunaıyorum . bence dx10 kullanan lar için süper kart oyunaları ağlatırlar . inş. istediğin fiyata gider . hayırlı işler.
  • yaa bişey soracam. bende tagan 480w psu var... zamanında özene bezene almıştımki daha yukarısı yoktu galiba o zmnlar. şimdi benim bu psu bu kartı kaldırmaz mı, yada tam randıman vermez mi???
  • PM
  • pm ler yanıtlandı mesaj önceliğini kullanıyorum.
  • hocam benim pm cevaplanmadı
  • Benden de bir pm var.
  • tüm pmler cevaplandı öncelik istanbuldu kart istanbuldan eppro nicki arkadaşa rezerve dir teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.