Şimdi Ara

Satılık Tertemiz Megane 2 Privilege Dci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35 bin TL fiyatı az yazmışsınız. Bence 40-45 bin TL ederi var aracınızın.
    Sonuçta 2007 model!
    Hemi de dizel!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maholin79 -- 14 Ağustos 2014; 8:51:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

35 bin TL fiyatı az yazmışsınız. Bence 40-45 bin TL ederi var aracınızın.
    Sonuçta 2007 model!
    Hemi de dizel!

Size de merhaba. Aracımla ilgili herşeyi açık seçik yazdım. Tabiri caizse hiçbirşeyi gizlemedim. Herkesin aracı kendine kıymetlidir. Benim aracımın ederi de benim için budur. Ticarette herşey açık ve net belirtilir. Alıcı da ona göre malı alır ya da almaz.

Selametle kalın...
  • Güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

35 bin TL fiyatı az yazmışsınız. Bence 40-45 bin TL ederi var aracınızın.
    Sonuçta 2007 model!
    Hemi de dizel!

aynen hislerime tercüman olmuşsun kardeşim. 45 bine satmak kolay olur. 50bin tl zaman alır.
  • Hocam araç senin gerçekten temiz haklısın istediğin fiyatı istemekte özgürsün bunu belirteyim önce.Ama fiyat bence de biraz uçuk olmuş gibi.İş yerimden arkadaşım 2006 model 1.5dci 100 beygir olanı 164000 km de tabi sizin km bu konuda tartışılamaz bile 23bine aldı.4 tane lastik aldı,ufak tefek akım yaptı diyelim 25 e geldi birde sunroof arızalı 26 olsun.Sizin aracın modeli 1 yas daha yüksek daha temiz km mükemmel olsun 30 satma niyetiniz varsa fiyatta bir şeyler yapın nacizane tavsiyem yok satmasam daolur diyorsanız kaldırın gitsin tertemiz binin aracınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

Hocam araç senin gerçekten temiz haklısın istediğin fiyatı istemekte özgürsün bunu belirteyim önce.Ama fiyat bence de biraz uçuk olmuş gibi.İş yerimden arkadaşım 2006 model 1.5dci 100 beygir olanı 164000 km de tabi sizin km bu konuda tartışılamaz bile 23bine aldı.4 tane lastik aldı,ufak tefek akım yaptı diyelim 25 e geldi birde sunroof arızalı 26 olsun.Sizin aracın modeli 1 yas daha yüksek daha temiz km mükemmel olsun 30 satma niyetiniz varsa fiyatta bir şeyler yapın nacizane tavsiyem yok satmasam daolur diyorsanız kaldırın gitsin tertemiz binin aracınıza.

Hocam bu benim kullandığım 3. Megane'm. Diğer ikisini zorunlu sebepten (ev almak için sattım. Bunu ise bagajı daha geniş bir araç (Sport Tourer) almak için satmayı düşünüyorum. Aracıma kefilim. Dediğiniz gibi satılırsa ne ala, satılmazsa aracı kullanmaya devam ederim.

Not 1: Yok falanca araba şu fiyata, yok az istemişsin üzerine biraz daha ekle gibi yorum yapacaklar elinizi boşuna yormayın. Araç ile ilgili tüm ama tüm bilgiler en ince detayına kadar yazılmıştır. Alıcı iseniz ararsınız telefonla pazarlığa oturursunuz.

Not 2: Araıma 32.000 TL veren oldu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha öncede bir kaç kere başlık açmıştınız hatırlıyorum.Şahsi fikrim 32.000 tlye verin aracı 7 yaşında bir araç için gayet iyi bir teklif.
    Bu arada aracınıza sunroof hariç full demissiniz fakat anahtarsız giriş-çalıştırma(eller serbest) vede 6 ileri vites yok.Bilginize..
  • 1 senedir sürekli satmaya çalıştığınız meganların hepsi aynı araba mı.
    Sizi ne zaman görsem yine uçmuştur diyorum fiyat konusunda.
    Sahibindene kızıyoruz da bazı kullanıcılar forumun bu bölümünü de sahibine benzetmeye başladılar.
    Ben sizi araba alırken görmek isterdim gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alininbiri

1 senedir sürekli satmaya çalıştığınız meganların hepsi aynı araba mı.
    Sahibindene kızıyoruz da bazı kullanıcılar forumun bu bölümünü de sahibine benzetmeye başladılar.

abi bırak debelensin dursun satacağını sanarak :D
  • 32.000 verdiler :-) millete laf soyluyorsunuz yorum yapinca siz olmayan birseyi var gibi gosteriyorsunuz bu kacinci ilan.... yan komsum satiyor 2008 privilage hb cam tavan 28.000 lira 110.000 km de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

32.000 verdiler :-) millete laf soyluyorsunuz yorum yapinca siz olmayan birseyi var gibi gosteriyorsunuz bu kacinci ilan.... yan komsum satiyor 2008 privilage hb cam tavan 28.000 lira 110.000 km de

Al o zaman komşunu arabasını. Yorum yapmak için yazmayıver. Hatta hiç yazmayıver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alininbiri

1 senedir sürekli satmaya çalıştığınız meganların hepsi aynı araba mı.

Bu kadar sıkı takipçim olduğunu bilmiyordum :)
    Usta şaka bir tarafa tok satıcı olunda böyle oluyor işte. Kafama göre Megane Sport Tourer alınca sana da haber veririm merak etme.
    Sağlıcakla ve selametle kal...
  • quote:

32.000 verdiler :-) millete laf soyluyorsunuz yorum yapinca siz olmayan birseyi var gibi gosteriyorsunuz bu kacinci ilan.... yan komsum satiyor 2008 privilage hb cam tavan 28.000 lira 110.000 km de

Ben alayım komsunuzun arabasını hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14_cemal

quote:

Ben alayım komsunuzun arabasını hocam

sahibindende adamın ilanımevcut bak git al yazmış olmak için yazma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.