Şimdi Ara

SATILIK TOYOTA AURIS DIZEL - MANUEL VITES 1.4 COMFORT EXTRA ( TEKİRDAĞ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Audi A3 alacak olmam münasebetiyle ilk sahibi olduğum 2011 Model Toyota Auris marka aracımı satışa çıkardım..

Aracım ilan başlığında da belirttiğim üzere 41000 km de olup dizel motora ve MANUEL ŞANZIMANA sahiptir..Rengi gri'dir..Eşimin site otoparkında manevra yaparken dikkatsizlik nedeniyle sol arka kapıyı giriş kat balkonuna sürtmesi nedeniyle hasar gören kapı yetkili serviste orjinal yenisi ile değiştirilmiştir..Bunun dışında aracın herhangi bir kusuru bulunmamaktadır ve tamamıyla orjinaldir..Kaportası, motoru ve iç bölümleri ilk alındığı güne yakın sağlamlık ve temizliktedir.Size belirtmiş olduklarımdan ne bir eksik ne bir fazla bulunmamaktadır..Şu dönemde güvenilir bir alıcı & satıcı bulmak, ikinci el araba almak& satmak biraz zor biliyorum o yüzden müsterih olabilirsiniz..

Denizcilik İşletmelerine bağlı olarak şu an Çanakkale'de görevliyim lakin arabam evimin bulunduğu Tekirdağ'da duruyor..Aracın fiyatı 36.500 TL olup pazarlık payı olmadıgını söylemek durumundayım..İstekli arkadaşlara şayet bana ulaşırlarsa daha fazla detay verebilirim..

Son dönemde yaşanan suistimaller nedeniyle herhangi bir ikinci el satış sitesinde ilanım bulunmamaktadır.Bu arabayı kullanıcı profiline güvendiğim bu site ya da çevremden bir arkadaşım vasıtasıyla satma niyetindeyim.

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metbrave -- 20 Mart 2013; 16:16:02 >

• takipteyim bu araçtan düşünüyorum açıkçası
  • Arkadaş ile irtibata geçemedim. Araç için talibim ancak nasıl olacak bilemiyorum, beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nice2cu

Arkadaş ile irtibata geçemedim. Araç için talibim ancak nasıl olacak bilemiyorum, beklemedeyim.

Ben de mesaj attım ama cevap alamadım.
    Belki pc başına uğrayamayacak bir durumdadır, seyahatte falandır.
  • Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle size birkaç gündür yanıt veremediğim için özür dilerim..İş seyahati ve onun getirdiği yoğunluk nedeniyle özel işlerim için ayıracak vakit bulamadım.Aracın Tekirdağ'da olduğunu göz önünde bulundurarak daha fazla bilgi talep eden ve görüşmek isteyen arkadaşım olursa bundan memnun olurum..

İlk mesajımda arabanın durumunu tüm samimiyetimle sizlere aktardım..Eğer aracı satın almak isteyen herhangi bir arkadaşım kontrol için servise gittiğinde aracın genel durumu ile ilgili olarak benim vermiş olduğum bilgiler dışında bir durum ile karşılaşırsa Tekirdağ'a gelmek için yaptığı tüm masrafları ödeyeceğime söz veriyorum..Bunu özellikle belirtmemin sebebi ikinci el güvenilir araba almak konusunda haklı endişeleri olan arkadaşları bir nebze de olsa rahatlatmak ve hiçbir sürprizle karşılaşmayacaklarından emin olmalarını sağlamaktır..

Yüzyüze görüşeceğimiz ilk arkadaş ile arabayı görmesi ve gerekli servis kontrollerini yaptırmasından hemen sonra satış için notere gideceğimize inanıyorum..Şimdiden hayırlı olması dileklerimle..

• Arkadaşlar merhaba

Proxy1 arkadaşımızın dikkati sayesinde yaptığım büyük bir hatanın farkına vardım, öncelikle kendisine dikkati ve uyarısından ötürü çok teşekkür ediyor, sizlerden de istemeden de olsa yanlış bilgi verdiğim için özür diliyorum..Aracımız manuel şanzımana sahiptir yani düz vitestir..Alacak oldugumuz Audi nin otomatik vites olması, bu ilanı hazırlarken bir yandan da Audi nin teknik özelliklerini inceliyor olmamız sanırım böyle bir hata yapmama sebebiyet verdi..

Anlayışınız için teşekkür ediyorum..
  • Merhaba Arkadaşlar

Arabamız bu siteden bir arkadaşımıza nasip olmadı, çok yakın bir dostumuzun babası istedi ona verdik..Fiyatını şişirmeden olması gerektiği gibi belirlediğimiz için pazarlık payı olmadığını söylemiştim lakin aile dostumuz olunca 500 TL indirim daha yaparak 36000 TL den devir işlemini gerçekleştirdik..Bu vesile ile arayan soran merak eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

Selamlar
    mp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.